Lopp 9 - 2100m Auto

3 Kate Baldwin får tipset i ett öppet lopp med tanke på hur bra hon har presterat under året i knivskarp konkurrens. Hon är förvisso snabb från start men jag tror inte att hon kan ta emot Dark Roadster från start men hon går alltid hela vägen in i mål och det här är ett lämpligt motstånd.

4 Dark Roadster har svarat för två snabba avslutningar i sina senaste starter och har fått ett perfekt läge bakom bilen nu. Han är kanske som allra bäst över kort distans men han har gått bra över medeldistans också och med läge för ledningen måste hon räknas mycket tidigt. Man ska dessutom tävla barfota fram nu vilket är ett klart plus och han kan leda det här från start till mål.

5 Indy Lane är en V75-häst som är såväl stark som snabb och tål grovjobb under vägen. Är han bara väl förberedd direkt efter paus är det en utmanare till segern.

6 Tonique har inte levererat i sina senaste starter och har fått vila ett par månader. Hon är dock klart sämre med skor och jag lägger ingen större vikt vid dom prestationerna. Nu lyser det rött i balansen och barfota är det här en mycket bättre häst än med skor och med tempo där framme kan hon flytta på sig riktigt fort över upploppet. Har hittat ett intressant spel här, och det är att Tonique ska placera sig före 7 Eclipse Am och 9 Athos Race i mål. När vi får höga 2,70 så anser jag spelvärdet är högt.

1 In Love Boko har hittat formen nu och imponerade vid segern senast. innerspåret kan bli en fälla men det kan bli bra fart där framme och hittar han bara ut över upploppet kan han hinna dit.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

6 Tonique
Lopp 9 - Örebro
Spel: H3H - 1
Odds: 2,70
Bolag: bet365

Lycka till
Dr Trav

This is the stats tab
This is the post tip