Lopp 9 - 1640m auto

9 Hacker Am kommer med två raka segrar efter sitt uppehåll. I den senaste starten blev det en enkel seger efter att han lämnat konkurrenterna bakom sig, klockan stannade på 11,9 sista 700m. Från bricka nio är han gynnad om det blir tempo på loppet, och med flera startsnabba individer på start är känslan att det kan gå undan första biten. Dwight Pieters är 100% bakom Hacker Am efter två uppsättningar och känslan är att han har bra chans att vara det även efter ikväll. När vi får 5,00 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

5 Gassin Am testade lyckan på V75 i den senaste starten men efter en tuff öppning togs han upp och backade ner i kön och loppet var över. Gassin Am är kvick iväg från start och trivs i ledningen. Han har tagit tre av fyra segrar från spets och kommer bli svår att plocka ner om han kommer dit på nytt.

Nämner även 2 Powerbank som fortsatt jagar första års segern. Men detta är ytterligare en individ som kan öppna bra den första biten och har ett perfekt utgångsläge. Han är anmäld barfota bak och har tagit två av sina fyra vinster i livet med den balansen. Formkurvan pekar uppåt och kanske är det dags ikväll?

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

9 Hacker Am
Lopp 9 - Eskilstuna
Spel: Vinnare
Odds: 5,00
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip