Lopp 9 - 2140m auto

Breeders' Crown uttagningar för fyraåriga hingstar/valacker.

4 Atomic Face har gjort det bra en längre tid nu utan att riktigt fått sätta pricken över i. För två starter sedan satt han fast med massor av krafter sparade i sitt Derbyförsök. Man har även valt att köra snällt med Atomic Face vilket kan vara en faktor till de uteblivna segrarna. Men ikväll låter man mer offensiva från stall ´håll och från ett bra utgångsläge kan mycket väl bli tidig ledningen ikväll och väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

Framhåller även 8 Kagan som har fått ett tufft utgångsläge ikväll. Senast var man ute i Derbyt och slutade då fyra. Nu är det enklare motstånd på pappret och ställer inte bricka åtta bakom bilen till det allt för mycket så ska han sett till sitt kunnande vara en segerkandidat här ikväll.

9 Idomenio Sisu var för tre starter sedan ute i Sprintermästaren och slutade då trea bakom Francesco Zet och Iznogoud Am. Att kunnandet finns rådet det ingen tvekan om men man är beroende av lite klaff ikväll från sitt bakspår. Men Ulf Ohlsson känner hästen väl och ska tidigt streckas på en kupong där man garderar. Vi får även 1,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet, vilket gör att jag testar ett spel.

9 Idomenio Sisu
Lopp 9 - Solänget
Spel: Plats
Odds: 1,75
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip