Det är V64 tävlingar ifrån Örebro ikväll. I lopp 9 spelar jag att nummer 6 Hefner Am vinner loppet.

Hefner Am är en treårig hingst som har gjort fyra starter så här långt. Han vann på ett bra vis i debuten men efter det så blev han sjuk och det tog en tid att komma tillbaka.

Hefner Am kommer nu från en färsk seger. Han tog då över ledningen efter ett drygt halvvarv och från spets så höll han undan före en bra avslutande Sidney Celeber till en säker seger.

Det var första starten efter sjukdom för Hefner Am så han ska normalt sett gå framåt med loppet i kroppen. Springspår nu och han kan öppna bra så här tror jag det kan bli tidig ledning.

Skulle Oskar J Andersson som kör Hefner Am få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han kan bli svår att fånga in även om han möter äldre konkurrenter här. Blir det inte spets så tror jag han kan utmana om segern från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Det är debut över den långa distansen för Hefner Am nu men det tror jag inte ska vara några problem eftersom han är stark. Han går med skor och med ett öppet huvudlag och i en hybridvagn så det blir inga ändringar meddelar Jasmine Ising.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 11 Västerbo Imtheman som har vunnit 8 av 17 starter hittills i karriären.

Västerbo Imtheman hade spår fem i volten och galopperade kort efter start senast. Han gjorde sedan en bra upphämtning och kom i mål som femma i ett lopp där Danilo Brick avgick med segern. Fjärdespår i volten nu men i ett felfritt lopp här så är han stark och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt kan nummer 13 Love No Pain som gjorde bort sig med en tidig galopp i ett uttagningslopp till Derbystoet senast vara intressant.

Gången innan det så gjorde Love No Pain en bra avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Ies Elisabet. Springspår på tilläggsvolten nu och om hon kan hålla ihop aktionen här så borde hon kunna ramla ner i en hygglig position. Får hon ett passande lopp så kan hon vara långt framme.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Hefner Am
Örebro lopp 9
Spel: Vinnare
Odds: 2.05 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip