Dagens rek är till Färjestad lopp 9 som ingår i kvällens V64 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 10 Will I Am är topp tre i loppet.

Will I Am var ute mot riktigt tufft motstånd i ett uttagningslopp till Kungapokalen näst senast och där räckte han inte riktigt till och slutade oplacerad bakom Aetos Kronos som vann det loppet.

Senast så klev Will I Am fram utvändigt om den ledande Sauron Pil med varvet till mål och i den sista svängen så hade han knäckt ledaren men han fick sedan ge sig mot Digital Pro som hade smugit med så det slutade med en andraplats.

Bakspår här men om Will I Am kan hitta en vettig position innan han sätter in attacken och om han slipper att göra alltför mycket grovjobb själv den här gången så kan han bli svår att stå emot när Leif Witasp väljer att sätta in attacken.

Will I Am har bara en seger så här långt i karriären efter 18 starter men han har varit topp topp tre i 44 % av loppen han har gjort.

Klaffar det med löpningsförloppet här så tror jag Will I Am är med och gör upp om segern men om det inte räcker hela vägen till vinst så tror jag han har god chans att vara sämst trea i mål.

Will I Am är anmäld barfota fram och i en vanlig vagn precis som han tävlade senast.

Den värsta motståndaren till Will I Am anser jag vara nummer 2 Dwayne Zet som fick vandra en stor del av loppet först i andraspår över lång distans senast. Det blev för tufft så han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Rackham från ledningen.

Nu blir det eventuellt barfota bak för första gången för Dwayne Zet och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett passande lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan nummer 8 Golden Guard som har visat en härlig form den sista tiden vara intressant.

Golden Guard gjorde det bra som tvåa i ett lopp där Ara drog det längsta strået näst senast. Det följde han upp med en seger sedan han tagit över ledningen med dryga varvet till mål.

Här är utgångsläget mindre bra för Golden Guard men kan Claes Svensson som kör hästen hitta ner i en hygglig position innan han sätter in slutstöten så kan han vara långt framme på nytt.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Will I Am
Färjestad lopp 10
Spel: Plats
Odds: 2.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip