Stryktipset lör 3/3

Publicerad på 2 Mar 2018 - 08:36

Tipsexperten

Tipsexperten

2 Mar 2018 - 08:36

Vi har ett klassiskt Stryktips framför oss den här helgen med sex Premier League-matcher och sju fajter från The Championship. Flera av lagen som slåss i botten är i farten där mötet mellan Southampton och Stoke ser ut att bli högintressant. Jackpotten är den här veckan satt till superfina 10 miljoner så det gäller återigen att hitta skrällarna för att få en stor del av kakan!


1. Liverpool - Newcastle 1
Vi inleder i Liverpool där Jürgen Klopps lagbygge ställs mot Newcastle. Det här kommer självklart bli en speciell match för skatornas tränare Rafa Benítez som spenderade flera lyckosamma säsonger hos The Reds mellan 2004 till 2010. Rafa har ingen förlust på de fem senaste mot sin gamla klubb men här kommer han nog få det svårt. Liverpool är i fantastiskt slag just nu och bara vinner här. Spika ettan!


2. Leicester - Bournemouth 1
Leicester har bara två förluster på sina tio senaste. The Foxes har dock problem att plocka segrar och har bara en seger på sina fem senaste försök. Ett annat lag som agerar något ojämnt är Bournemouth som efter 3-0 segern mot Chelsea på Stamford Bridge för ett par veckor sen följt upp den matchen med storförlust mot Hudds och oavgjort mot Newcastle. Leicester är det något starkare laget i grunden och är obesegrade i sina sju senaste hemmamatcher. Utgå därför från ettan men gardera upp med tvåan som rensar bra!


3. Southampton - Stoke 1
Oerhört viktigt och ångestladdat bottenmöte mellan två klubbar som verkligen kämpar för att hålla sig kvar i Premier League. Stoke är en poäng bakom Southampton i tabellen och deras segerchanser är sådär här om vi ser till statistiken. The Potters har ingen seger på resande fot sedan oktober och allt värde ligger på hemmalaget. Ettan spikas!


4. Swansea - West Ham 1
Även Swansea mot West Ham blir en viktig match kring nedflyttningsstrecket. Båda lagen kommer från 4-1 förluster i den senaste ligamatchen och har revansch att utkräva på sig själva. Swansea har innan förlusten senast sett väldigt bra ut under nye tränaren Carlos Carvalhal och har framförallt stått för strålande insatser på Liberty Stadium. I Wales har laget besegrat både Liverpool och Arsenal nyligen och här får de förtroendet igen. Utgå från ettan och gardera upp med krysset på större system!


5. Tottenham - Huddersfield 1
Tottenham tog sig enkelt vidare i FA-cupen i veckan efter en 6-1 seger mot Rochdale. Pochettinos lagbygge är i fantastisk form just nu och har bland annat vunnit tio av sina elva senaste matcher på Wembley. Laget har dock haft ett riktigt tufft spelschema på slutet med hårt matchande och det skulle kunna ställa till det. Utgå från ettan men gardera med krysset som rensar bra på större system!


6. Watford - West Bromwich X
Watford kommer från en 1-0 seger på hemmaplan mot Everton förra helgen. Det var Hornets tredje seger från de fem senaste matcherna på Vicarage road och de gulklädda börjar få tillbaka lite av höstformen. Nu väntar ett möte med tabelljumbon West Brom som är desperata efter en seger. Med sju poäng upp till säker mark är det dags för Alan Pardew att bevisa varför han fick uppdraget att hålla kvar W.B.A. Ettan är lite väl högt streckad här, speciellt med tanke på att Watford inte har särskilt mycket att spela för nu i slutet på säsongen. Tryck in alla tecken och hoppas på att det skräller!


7. Aston Villa - QPR 1
Vi förflyttar oss ett hack ned till The Championship där tabelltrean Aston Villa fortsätter kämpa om en direktplats till Premier League mot Cardiff. Senast blev det en 4-2 seger för Villa borta mot Wednesday efter en fin vändning från underläge i halvtid. QPR kommer från en skrämmande dålig insats mot Nottingham och inkasserade därmed sin tredje förlust på de fyra senaste. Inte mycket talar för laget här förutom att Holloways lag tenderar att höja sig ordentligt mot topplagen, och det kanske räcker. Utgå från ettan men gardera med så många tecken som plånboken tillåter!


8. Bolton - Preston 2
Bolton är tre poäng över säker mark och har med råge lämnat jumboplatsen i höstas efter en riktigt stark vår. Senast blev det poäng borta mot Norwich efter en ny stabil insats från Wanderers. Nu väntar däremot en riktigt tuff uppgift. Preston har imponerat stort efter årsskiftet och har spelat riktigt bra fotboll. Laget fortsätter slåss om en playoff-plats och bör lösa minst en poäng här. X2 räcker långt!


9. Brentford - Cardiff 1
Lottas!
I lotturnan:
7 ETTOR.
4 KRYSS.
5 TVÅOR.
Det är 43.75 procents chans att matchen lottas till en etta. Strecken på ettan är 32 procent. Värde på etan, spikas på chans.


10. Bristol City - Sheffield Wednesday 1
Bristol City kommer från en dålig insats borta mot Cardiff senast. Den förlusten betydde också att Bristol är utanför topp-6 för första gången på väldigt länge. Nu behöver The Robins studsa tillbaka fort för att inte deras säsong ska glida dem ur händerna. Wednesday släppte in hela fyra mål mot Villa och inkasserade sin tredje raka förlust i alla tävlingar. Här erbjuder ettan fint värde och hemmalaget borde vara riktigt sugna efter en seger här!


11. Derby - Fulham 2
Toppmatch mellan fyran Derby och femman Fulham. Derby har legat högt upp i tabellen under nästan hela säsongen medans Fulham verkligen gasat upp i tabellen den senaste tiden. Londonlaget var en av förhandsfavoriterna inför säsongen och efter årsskiftet har de verkligen visat varför. Fulham har vunnit sju av sina nio matcher under det här året och för utgångstecknet här trots bortaplan. Gardera upp med krysset på samtliga system!


12. Millwall - Sunderland
Millwall är i riktigt fin form för stunden och plockade sin tredje raka seger den gångna helgen. Man ligger nu exakt i mitten av tabellen på sin tolfte plats och kan börja blicka uppåt. För Sunderland går det fortsatt tungt. Senast blev det 3-3 hemma mot Mboro och The black Cats har ingen seger på sina sex senaste. Mycket talar för ny förlust här mot ett Millwall som är betydligt starkare just nu. Spika ettan!


13. Nottingham - Birmingham 2
Vi avslutar i Nottingham den här veckan där Forest ställs mot ett formsvagt Birmingham. Formen hos hemmalaget har inte heller varit speciellt övertygande och innan lagets 5-2 seger förra helgen hade Nottingham fem raka utan seger. Tränaren Aitor Katanga hoppas självklart att storsegern mot QPR är vändningen på hans tid i klubben men jag är inte lika säker. Nottingham fortsätter att agera alldeles för ojämnt för att få något större förtroende och här är det istället bara att trycka in alla tecken som gäller. Birmingham är i stort behov av en seger och har bra skrällchans!


Kupongens kassaskåp


Liverpool
Salah och hans lagkamrater är i fantastisk form just nu och när spelet klickar ser Liverpool riktigt bra ut. Den här helgen väntar ny överkörning mot Newcastle och ettan känns bombsäker!


Varningens finger!


West Brom
West Bromwich har knappast någon formtopp men Alan Pardew och truppen måste verkligen börja vinna nu. Watford ligger och skvalpar i mitten av tabellen och har inte lika mycket att spela för samt vissa skadebekymmer. W.B.A har bra skrällpotential den här lördagen och är ett måste att ha med på kupongen!


Lilla raden 144 rader
1. Liverpool - Newcastle 1
2. Leicester - Bournem. 12
3. Southampt. - Stoke 1
4. Swansea - West Ham 1
5. Tottenham - Huddersf. 1
6. Watford - West Brom 1x2
7. Aston Villa - QPR 1x
8. Bolton - Preston x2
9. Brentford - Cardiff 1
10. Bristol C - Sheff W 1
11. Derby - Fulham x2
12. Millwall - Sunderland 1
13. Nottingh. - Birmingh. 1x2


Stora raden 864 rader
1. Liverpool - Newcastle 1
2. Leicester - Bournem. 12
3. Southampt. - Stoke 1
4. Swansea - West Ham 1x
5. Tottenham - Huddersf. 1x
6. Watford - West Brom 1x2
7. Aston Villa - QPR 1x2
8. Bolton - Preston x2
9. Brentford - Cardiff 1
10. Bristol C - Sheff W 1
11. Derby - Fulham x2
12. Millwall - Sunderland 1
13. Nottingh. - Birmingh. 1x2

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto