Stryktipset lör 9/12

Publicerad på 8 Dec 2017 - 19:15

Tipsexperten

Tipsexperten

8 Dec 2017 - 19:15

Förutom Tottenham, som tar emot Stoke på Wembley, är det ett Stryktips utan storlag denna lördag. I övrigt är det flera intressanta mitten- och bottenmöten där Swansea mot W.B.A ser ut att kunna bli riktigt ångestladdat. Kupongen avslutas med kluriga Championshipmatcher där garderingarna ofta går åt. Jackpotten är även denna vecka satt till trevliga 13 miljoner och en bra utdelning väntar för den med alla rätt!


1. Newcastle - Leicester 1
Rafa Benitez Newcastle tog ledningen borta mot Chelsea på Stamford Bridge senast, men det tog inte lång tid innan Chelsea skapade ett massivt tryck och vände matchen. Skatorna var aldrig nära några poäng i den matchen och får nu istället ladda om inför mötet med ett formtoppat Leicester. The Foxes har hittat tillbaka från sin formsvacka och har stått för stabila prestationer på slutet. Tack vare dessa har de blivit lite väl överstreckade här. Laget har bara en seger borta på de fem senaste mot relativt svagt motstånd och ska lämnas utanför kupongen. 1X!


2. Burnley - Watford X
Både Burnley och Watford har varit två överraskningar den här säsongen och ligger just nu stabilt på övre halvan. Burnley har under en längre tid stått för gedigna insatser hemma på Turf Moor och de blir svåra att strecka bort här. Watford har sett riktigt bra ut under hela säsongen under Marco Silva och vänsteryttern Richarlison fortsätter att övertyga. Väldigt svår match där kryss som utgång är en bra start. Måla på med alla tecken tidigt!


3. Crystal Palace - Bournemouth 1
Det oavgjorda resultatet senast mot W.B.A innebär att Crystal Palace nu bara har en förlust på de sex senaste. Det är en klar förbättring mot inledningen av säsongen när Palace förlorade nästan samtliga matcher. Under november har det blåröda hemmalaget spelat riktigt bra och förtjänat ännu fler poäng än man tagit. Här är Roy Hodgsons mannar befogad favorit mot ett relativt svagt Bournemouth och ettan kan spikas!


4. Huddersfield - Brighton 2
Nykomlingsmöte mellan två formsvaga lag som är i stort behov av poäng. Huddersfield har gått väldigt tungt på slutet och har fyra raka förluster med målskillnaden 1-13. Brighton har bara förlorat två av de senaste åtta matcherna, men har problem att plocka trepoängare. Målskyttet har varit ett problem för The Seagulls som därför kryssar sig fram i tabellen. Här kommer båda lagen gasa för seger och sett till hur de presterat på slutet känns Brighton som det bättre laget. X2 räcker långt!


5. Swansea - West Bromwich 1
Ångestladdat möte mellan jumbon Swansea och West Bromwich precis ovanför nedflyttningsstrecket. Just nu skiljer det fyra poäng mellan lagen och här kommer Swansea sikta på att krympa det avståndet. Svanarna har fyra segrar på de fem senaste mot W.B.A och får utgångstecknet. Gardera upp med krysset med tanke på hur svaga Swansea är för stunden!


6. Tottenham - Stoke 1
Spurs kunde vila en del nyckelspelare i veckan när de slog APOEL enkelt med 3-0 i Champions League. I ligan har de dock hamnat i en liten formsvacka och ligger just nu fyra poäng bakom Liverpool på fjärdeplatsen. Mot Stoke bör Pocchetinos lagbygge inte ha några som helst problem. Stoke har passat väldigt bra för Tottenham som vunnit de tre senaste matcherna med 4-0 lagen emellan. Spurs övertygar och vinner enkelt. Klar etta!


7. Aston Villa - Millwall X
Vi förflyttar oss till alltid lika svåra Championship. Här ställs två av ligans mest välorganiserade och defensiva lag mot varandra. Vi lär få en målsnål match med låst spel och lite målchanser. Aston Villa har levererat på slutet och har tre segrar på de fem senaste. Här har dock tränaren Steve Bruce stora skadeproblem. Terry, Green, Kodjia, Jedinak och Hogan är alla skadade för hemmalaget vilket innebär att Bruce kommer få mixa om en hel del med sin startelva. Med dessa förutsättningar är Villa alldeles för högt streckade och alla tecken ska me md på kupongen!


8. Barnsley - Derby 2
Paul Heckingbottoms Barnsley är inne i en tung svacka just nu och har fyra raka förluster i ligan. De är nu indragna i bottenstriden och sett till prestationerna på slutet är det där nånstans de ska ligga. Derby har varit ett av ligans formstarkaste lag sen mitten av Oktober och siktar på en trea här för att behålla sin topp-6 placering. The Rams är det klart bättre laget och får utgångstecknet. Gardera upp med krysset!


9. Fulham - Birmingham 1
Fulham var en av årets favoriter i Championship, men har inte alls levt upp till de högt ställda förväntningarna. Just nu parkerar London-laget på en femtonde plats och behöver några segrar i följd för att klättra uppåt. Nu kommer en passande uppgift när ligans sämsta bortalag gästar Craven Cottage. Birmingham har ingen seger på tio bortamatcher och ser uddlösa ut den här säsongen. Ettan är inte på något sätt överstreckad och kan därför spikas tidigt på kupongen!


10. Hull - Brentford 2
Hulls tränare Leonid Slutskiy fick till slut lämna sitt uppdrag efter en rad dåliga insatser på slutet. Framförallt har The Tigers haft problem i ledning och tappat spelet så fort de närmat sig en seger. Ny tränare hos de orangesvarta är Nigel Adkins som senast tränade Sheffield United. Han har bara fått en dag på jobbet innan det är dags för match och det känns som Hull kommer dåligt förberedda här. Tvåan erbjuder fint värde och The Bees spikas trots bortaplan. Tvåa!


11. Middlesbrough - Ipswich 1
Ipswich fortsätter vara en gåta i ligan. Laget står kontinuerligt för relativt svaga prestationer men lyckas trots det haka på i toppen. Sett till det spelmässiga bör dock The Tractor Boys börja sjunka i tabellen snart och det skulle förvåna om de är med och slåss om playoffplatser i slutet på säsongen. Middlesbrough är ett betydligt bättre lag i grunden och erbjuder dessutom fint värde. Ettan är en av kupongens bästa spikar!


12. QPR - Leeds X
Queens Park Rangers närmar sig nedflyttningsplatserna just nu efter fyra förluster på de fem senaste. Nu är Ian Holloway och hans spelare i stort poängbehov och behöver ett resultat här. Pontus Janssons Leeds har agerat ojämnt den här säsongen och haft problem på resande fot på slutet. På bortaplan har de fyra förluster på de sex senaste och det känns fel att hålla de vita som bortafavorit här, trots QPR’s form. 1X erbjuder bäst värde och Leeds lämnas utanför kupongen!


13. Wolverhampton - Sunderland 1
Seriesuveränen Wolves går verkligen som tåget just nu och radar upp segrar. Just nu har laget sex raka segrar och det kan säkert smyga sig in lite underskattning när nästjumbon Sunderland står på andra sidan. Wolves har blivit lite väl hårt streckade här tack vare deras fina formkurva. Det ska sägas att Sunderland varit betydligt bättre borta än hemma den här säsongen och det finns viss skrällchans här. Ettan gör utgångstecknet, men plocka med alla tecken om plånboken tillåter för chans till saftigare utdelning!


Kupongens kassaskåp


Tottenham
Spurs har trots tappade poäng spelat riktigt bra på slutet. Laget har skapat mängder med bra målchanser i match efter match och nu kan man säkert få lite retroaktiv utdelning. Stoke har man haft ruskigt lätt för senaste tiden och här plockar Tottenham en rutinseger!


Varningens finger!


Millwall
The Lions tog en riktigt imponerande seger senast när man slog topplaget Sheffield United enkelt med 3-1. Kan de bygga vidare på den insatsen här har laget bra skrällchans. Tvåan är för lågt streckat och ska bara med på veckans rad!


Lilla raden 144
1. Newcastle - Leicester 1x
2. Burnley - Watford 1x2
3. Crystal P - Bournemouth 1
4. Huddersfield - Brighton x2
5. Swansea - West Brom X
6. Tottenham - Stoke 1
7. Aston Villa - Millwall 1x2
8. Barnsley - Derby x2
9. Fulham - Birmingham 1
10. Hull - Brentford 2
11. Mboro - Ipswich 1
12. QPR - Leeds 1x
13. Wolves - Sunderland 1


Stora raden 864
1. Newcastle - Leicester 1x
2. Burnley - Watford 1x2
3. Crystal P - Bournemouth 1
4. Huddersfield - Brighton x2
5. Swansea - West Brom 1x
6. Tottenham - Stoke 1
7. Aston Villa - Millwall 1x2
8. Barnsley - Derby x2
9. Fulham - Birmingham 1
10. Hull - Brentford 2
11. Mboro - Ipswich 1
12. QPR - Leeds 1x
13. Wolves - Sunderland 1x2

Spela på Stryktipset: klicka här!

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto