Fjolårets Super Bowl-finalist Atlanta åker till Pittsburgh Steelers och klassiska Heinz Field för en preseason-fajt. Bägge HC i Falcons, Quinn och i Steelers, Tomlin har känt varandra i över 20 år tid och är goda vänner. Idag är det dags för nytt möte. Dessa outings som jag sagt tidigare handlar om att ge de killar som är "on the roster bubble" en seriös chans att visa att man kan och vill bidra när truppen skärs ner till 53 man...

Jag tycker Falcons har en vettig chans att slå Steelers i afton med vetskap om att de bästa spelarna kommer stå över. För mig känns oddset Falcons -3 till oddset 1,85 tilltalande.

Värt att notera:

1. HC Quinn i Falcons är helt öppen med att han kommer lufta sina bästa spelare initialt (utom WR Julio Jones) för att sedan snabbt gå över till second and third string. Jag har full förståelse för det, men jag tycker Falcons har ett större djup i sin bredd och känner mig trygg där.

2. Falcons förstaval i draften; pass rusher Takk-A-Sack eller rättare sagt; Takkarist McKinley kommer testas för första gången. Håll utkik här. Även Falcons Gabriel kommer få testa känslan. Bra offensivt vapen.

3. Steelers rookie T.J.Watt som är bror till Texans J.J.Watt var exemplarisk i sin debut mot Giants sedan. Ha koll på honom när "second and third-string units".

4. Både HC Tomlin och HC Quinn bedyrar att inga turnovers får ske. Ha koll på bollen. Ha koll på laget. Inget slarv.

5. Steelers kommer inte spela varken Roethlisberger (sagt under eftermiddagen) eller Antonio Brown. De finns med på papperet, men Big Ben spelar inte och Brown OM han kommer in = max 2-3 drajver.

För mig är detta ett enkelt val. Falcons "second and third string-units" ser mycket starkare ut i nuläget och jag gillade det jag såg i preseason game 1. Jag spelar Falcons -3 till oddset 1,85.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip