Bucs tar emot Panthers. En klart sevärd match, men också i mitt tycke kanske den svåraste matchen att bena ut bland de tidiga matcherna. Jag kommer gå på Buccaneers och spela -2 till oddset 2,00 hos Unibet .se och jag bygger det på att Bucs kommer ta färre penalties och hålla i bollen bättre än Panthers. Det är dock en svåranalyserad match. Före säsongen startade hade de flesta analytiker bägge lagen högt upp i sina rankings.

Värt att notera:

1. Tampa Bay Bucs har vunnit de två senaste matcherna hemma mot Panthers. Tajta matcher, få poäng gjorda framåt.

2. Bucs är 2-4 emedan Panthers är 4-3 efter sju veckor. Jag är inne på att det blir Bucs offensiv som kommer att avgöra denna fajt. Eller rättare sagt; QB Winston och hans offensiv MÅSTE leverera med tanke på att deras defensiv varit på tok för ojämn tack vare skador på nyckelpositioner. Idag matchas Winston upp mot Panthers so-so secondary och det är nu eller aldrig för Bucs offensiv att leverera.

3. Bucs pass rush är blek, vilket gör att Panthers QB Newton kommer få tid att passa. Newton har dock varit svag på slutet med 5 st interception på de senaste matcherna. Även om Bucs pass rush är svag måste Newton bli bättre på att lägga sina pass.

4. Om Bucs förlorar matchen idag mot Panthers är de i mitt tycke borta från slutspelet. Ha det i åtanke. En must-win helt enkelt!

5. Bucs QB Winston var riktigt bra trots förlusten mot Bills senast. 32 av 44 pass sattes. 384 yards nåddes. 3 TDs blev facit. Det som är glädjande och som jag bygger mitt speltips på idag är att Bucs offensiv har sett bländande ut (även om springspelet kan bli väldigt mycket bättre) och mot ett halvdant Panthers secondary borde det ge resultat.

Det här kommer bli en "high scoring game" som jag har feeling för kommer vinnas av Bucs. De måste få betalt för sin fina offensiv nu. De har heller inte råd att förlora fler matcher för säsongens skull. Jag spelar Bucs -2 till oddset 2,00 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip