Cowboys (5-4) tar emot hela NFL's bästa lag för dagen: Eagles (8-1). Det har verkligen hänt mycket med Eagles i år. Laget har gjort rätt värvningar under offseason och draftat bra, samt var vakna vid deadline för skifte av spelare nu sista oktober. Riktigt bra management från klubbens ledningsgrupp. MEN den enskilt största skillnaden från ifjol och i år är QB Carson Wentz utveckling. Den har varit enastående. Den har varit monumental.

Jag kommer spela Eagles -5,5 till oddset 1,86 hos Unibet .se och tycker det känns riktigt bra.

Värt att notera:

1. Om vi synar respektive lags stats runt gjorda poäng, offensiva yards, tillåtna poäng och tillåtna yards är Eagles bättre i varje enskild stat. Rakt över.

2. Vinner Eagles ikväll kommer de vara 9-1 och ha en ledning med över fyra matcher mot Cowboys i divisionen och det kommer inte Cowboys ta ikapp.

3. Eagles defensiva lina har varit suverän. Jag är övertygad om att exv. defensive end Brandon Graham kommer ha en field day mot Cowboys reserv på vänster tackle. QB Dak Prescott kommer få det tufft i sin ficka ikväll.

4. Cowboys är i stort sett brandskattade på spelare ikväll. Skador på vänster tackle, skador på LB Sean Lee (som är i mitt tycke hjärtat i Cowboys defensiv) och den avstängde RB-stjärnan Ezekiel Elliott. Det är tunga, tunga namn som är borta.

5. Eagles får tillbaka sin cornerbackstjärna Ronald Darby ikväll och det är ett stort plus.

6. Eagles har varit helgrymma mot sina motståndares running game. Eagles run defense har tillåtit ett snitt på 66 yards per outing, vilket är fantastiska siffror. Det har också föranlett lag att skifta från springspel till passningspel. Då kan man lugnt säga att laget är dominanta i run defense.

Jag kommer spela Eagles -5,5 till oddset 1,86 hos Unibet .se. Jag har svårt att se hur ett utvilat Eagles kan ta stryk mot ett skadedrabbat Cowboys utan Elliott tillika springspel. Eagles är ingen bluff i år.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip