Green Bay Packers har vaknat till liv i elfte timman och vinsten mot Bears senast blev en riktig gastkramning, då vi alla trodde att lagets ryck i tredje quartern skulle bära iväg till superenkel vinst. Bears kämpade sig dock tillbaka, men Aaron Rodgers bevisade ännu en gång varför han är en av ligans bästa QB's med ett magnifikt långpass till pånyttfödde WR Jordy Nelson. Ett mästerverk och vinst för Packers. Green Bay måste fortsätta att vinna för att nå slutspel. Minnesota Vikings har däremot ramlat ihop fullständigt vad gäller offensiven. Jag har ingen feeling alls för Vikings i afton.

Jag kommer spela Packers -5,5 idag till oddset 1,78 hos Unibet .se.

Värt att notera:

Fyra viktiga element i amerikansk fotboll har vaknat till liv hos Green Bay:

1. För det första har Aaron Rodgers spelat fläckfri fotboll som quarterback. Killen har +100 i passer rating i sina senaste fem matcher, vilket är vansinnigt bra. I nuläget har Rodgers 3 781 passing yards med tillhörande 32 touchdowns till det. Makalöst!

2. Ty Montgomery; den fd wide receiver som skolats om till RB för Packers har varit sensationell på slutet OCH skapat nya möjligheter för den offensiva koordinatorn.

3. Packers pass defense har varit untouchable på slutet. Har skapat nio interceptions och ett antal fumble recoveries, vilket gör dem till livsfarliga för alla lag.

4. Packers WR's har varit explosiva och synts i alla typer av router på slutet - som vi är vana att se dem. Jordy Nelson kan allt ibland och senast skötte han sig utläcker. Mkt surr om Nelson är "the comeback player of the year". Kanske, kanske inte, MEN Nelson har varit riktigt bra och är en "go to guy!


Vikings har typ 11% chans att nå slutspelet. Jag är helt inne på att Packers ger dem nådastöten i afton. Laget är bättre på samtliga positioner i offensiven. Det är här det kommer avgöras. Vikings defense är bra, men Packens kommer nöta, nöta, nöta OCH med variationen i såväl kast- som springspel göra Green Bay lethal!

Jag spelar Packers -5,5 till oddset 1,78.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip