New England Patriots inleder sin preseason hemma mot Jacksonville Jaguars. 9 av 10 experter är inne på att Pats kör en back-to-back genom att vinna Super Bowl även denna säsong. Jag säger inte emot. Efter den vändningen mot Falcons i senaste Super Bowl har laget förstärkt sin trupp ännu mer. Tom Brady är NFLs bäste spelare genom tiderna. Nu 40 år fyllda är mannen, myten bättre än någonsin. Ett fysiskt praktexemplar bland QBs. Vad har hänt hos New England efter senaste Super Bowl-vinsten? Jo, man har gett Tom Brady RIKTIGA wide receivers plus en skadefri Rob Gronkowski; ligans bästa TE. Kolla in nyförvärven till en redan vass trupp och champions - Brandin Cooks; en av ligans bästa WRs. NU i Patriots. Stephon Gilmore; en av ligans bästa cornerbacks. NU i Patriots. Rex Burkhead, RB. NU i Patriots. Bara ett par namn att nämna.

New England Patriots förlorar sällan hemma på Gillette Stadium och gör det inte inatt heller. Jag spelar Pats -3 till oddset 1,95 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Världens bäste; Tom Brady kommer enligt rapporter ej att spela, MEN en av hela offseason's mest omtalade var QB2 i Patriots; Jimmy Garappolo som flera NFL-klubbar ville ha som sin första QB, men Patriots tackade nej till alla erbjudanden. Jimmy är ingen bluff, utan en riktigt bra QB som utvecklas i maklig takt hos Pats med Brady som mentor.

2. Patriots kommer låta sin "second string unit" spela merparten av alla snaps idag. MEN dessa spelare håller alla riktigt bra NFL-klass, vilket innebär att Jacksonville kommer få kämpa hårt.

3. Ha koll på RB Dion Lewis. Skadad merparten av fjolåret, men kom in i slutet av året och gjorde det bra. Har imponerat i träning inför denna premiär och kommer få mycket speltid. Ytterligare ett äss i rockärmen för redan "star studded" New England Patriots.

4. Vad kan vi säga om Jacksonville Jaguars? Jag gillar verkligen detta laget. Potentialen finns där, men QB1 Blake Bortles har varit svag i ett antal år. I år addades kanske hela draftens RB Fournette och det är riktigt bra för Jaguars. Deras offensiv blir mer svåranalyserad. MEN att de skall slå Pats på bortaplan finns inte på kartan.

5. Jaguars har en intressant defensiv i år. Deras pass rush är sylvass tack vare Ngakoue och Dante Fowler Jr. Håll även utkik på linebacker Myles Jack som var en snackis inför fjolårets NFL Draft. I år fräsch och fin. Jaguars secondary kan vara en av ligans mest intressanta med Jalen Ramsey, och A.J.Bouye.

Jag ser fram emot en ganska fysisk och tuff match, trots preseason. ALLA vill slå Patriots. FÅ kommer lyckas. Jaguars har framtiden för sig, men inatt är de korta i rocken. Jag spelar Patriots -3 till oddset 1,95 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip