Två lag med diametrala förutsättningar inför årets säsong. Raiders såg helgrymma ut ifjol, men dessvärre gick QB Derek Carr sönder och Raiders slutspelsmomentum försvann i tomma intet. I år har man byggt på sin redan grymma offensiv med TE Jared Cook och har så många möjliga anfallsvapen för QB Carr som numera är fräsch och fin. Defensivt har laget ett år av bra rutin tillsammans plus att man har förlängt med Penn. Nej, denna match kommer vara ensidig. Raiders offensiv mot Jets defensiv.

Jag väljare att spela Raiders -9,5 till oddset 1,52 hos Unibet .se

1. Marshawn Lynch, born and raised i Oakland spelar ikväll sin första match på "hemmaplan". Han kommer göra livet surt för Jets defense. Raiders sprang för över 100 yards i premiären. De lär testa springa en del även idag.

2. QB Carr har som sagt ett explosivt offense som producerade över 250 yards framåt i första matchen. Idag möter man ett Jets som är i rebuild. Jets secondary har två coming superstars i form av Adams och Maye, men dessa två är rookies. Carr kommer göra livet surt för dem med att fördela sina långa pass mellan Cooper, Crabtree och Cook.

3. Jets offensiv var helt iskall mot Bills. En av de sämre matcher jag sett i hela mitt liv. Bägge lagen var ruggigt svaga framåt, men underbara att se i defense. McCown kommer inleda, men jag hoppas Jets HC Bowles låter Petty få testa QB-rollen framöver. Jets kommer vinna max ett par matcher i år dock inte denna.

4. Raiders WR Amari Cooper såg enorm ut i sin första match. Han har verkligen växt in i sin roll och kommer tillhöra WR's eliten i NFL de kommande 5-7 åren.

Oakland Raiders kommer göra allt för att deras hemvändare RB Marshawn Lynch skall få en lyckad första match på hemmaplan. Det innebär att Jets kommer få det svettigt mest hela kvällen. Jag spelar Raiders -9,5 till oddset 1,52 och tycker det är hämtgurka.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip