I natt svensk tid så rullar spelet på i Korea där en world tour spelas. Sista matcherna av första omgången följs sedan upp av första matcherna i omgång två. Men jag plockar en match från omgång ett, ett möte mellan Portugal och Tyskland.

Freitas (13) - Duda (83)

Egentligen ska det ju bara räcka med att se deras världsrankingar för att känna att det är värt att spela några ören på den här matchen till dessa odds. riktigt så enkelt är det givetvis ändå inte, även om jag ska förklara varför jag tror att Freitas tar detta med minst två sets marginal.

Portugisen Freitas är etablerad så här högt upp, även om han skakat lite på slutet. Han är en oerhört bollsäker och bollsnål spelare. Bra serve och bjuder ofta upp till många fina bolldueller, och där är han väldigt stabil och bra. Har dock en tendens att spela jämna matcher och släppa "onödigt" många set, för att sedan reda ut det till slut. Kanske är det därför oddsen sitter som dom gör. Detta visas även genom deras senaste möte

Freitas - Duda 4-3

Duda då? En riktig slitvarg. Kan det mesta men inget riktigt mördarvapen, och kanske därför att han fastnat lite på den denna nivån. Men han imponerar och är stabil.

Varför ska då detta gå smärtfritt för freitas? Mja smärtfritt tror jag inte det blir. Men Freitas har haft en lite tyngre period som han krigar sig ur på slutet. Han brukar tagga till ordentligt när det handlar om stora turneringar och detta är en turnering han skulle kunna ta dig en bra bit i. Spelet kommer nog som vanligt bli öppet precis som Freitas vill, och då krävs det att Duda spelar sitt absolut bästa för att kunna hota ordentligt. Det gjorde han sist, men som sagt, det var i höstas när Freitas var lite skakis. Och spelar Duda inte på den nivån ska Freitas greja detta.

Freitas -1.5 till 1.80 tar jag med 3/5 units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip