Kvartsfinaler väntar i china open. 13-årige supermonsterhypertalangen (minst sagt) Harimoto följer upp sin kvartsfinal i VM med att vara i kvartsfinal även här. Men ändå är det inte det som får uppmärksamheten. Utan det att hela det kinesiska landslaget strejkar, detta genom att lämna WO. Anledningen är ännu oklar men det ryktas om att det är för att tränaren Liu Gouliang inte fick fortsätta på posten. Spännande. Men men, nu ska vi betta!

Wong (7) - Yoshida (47)

Egentligen borde detta bli en ensidig historia. Men min feeling säger inte det.

Wong har jag rekat några gånger nu. Utmanar de allra bästa och vann i förra omgången mot Matsudaira med väldigt imponerande 4-0. Jämna set men 4-0 blev det. Oerhört tunga slag och har en av världens hårdaste forehand.

Yoshida, Japan. Spelar inte så många turneringar men gör det bra i ligorna han spelar. Har spelat i Tyskland men spelade i år i polska ligan. Spelar lika snabbt som alla andra japaner men har en betydligt tyngre forehand än de flesta japanerna. Vilket gör honom lite speciell och spännande. Har en riktigt hög högstanivå men med den följer en låg lägstanivå. Vann idag väldigt imponerande mot Jin Ueda med 4-0, riktigt starkt.

Varför ska det bli en jämn historia? Först och främst behöver denna linan knappt betyda att det är jättejämt. Fem set kan räcka, sex set gör det 9/10 gånger. Sen har vi två spelare i riktigt bra form. Och håller båda den formen intakt till denna matchen måste någon av dom spela fantastiskt bra för att göra slakt av den andra. Spelmässigt kommer det bli en hel del forehanddueller, och det tror jag är bra för underdogen Yoshida.

Ö102.5 bollar till 1.83 spelar jag med 3.5/5 units.

4-3 Wong?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip