Slutspelets stora favorit till NBA-titeln, Boston Celtics (64-12) kliver in i afton och det i en s.k. matiné i och med den tidiga matchstarten i USA. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet de spelar, eftersom den här outingen kommer Celtics att vinna. Lager har haft det extremt enkelt mot Miami Heat (46-36) i år och när nu två av de bästa Heat-spelarna är borta pga skada - Butler och Rozier - då står dörren helt öppen enligt mig. MEN. Det syns också på de odds som erbjuds oss som skall spela. LInan i Vegas ligger på Celtics -14 och det är en möjlighet att Celtics vinner med än större marginal, men det är inget bra spelvärde. Celtics vinner; ej tu tal om annat, MEN som sagt: spelvärdet?

Jag gillar dock spelet Celtics -4.5 efter första kvarten till oddset 1.90. Min feeling är att de är heltaggade och vill visa var skåpet skall stå från uppkast. Jag nyper det hos bet365 .com.

För er som vill ha en komb som funkar skulle jag leta efter bästa oddset för Celtics -5 och Jayson Tatum över 25 poäng. Det är också en vinnare!


Värt att notera:

1. Celtics är 3-0 mot Heat i år och dessutom 37-4 på hemmaplan. Utan tvekan en tuff nöt för Heat att knäcka. Tro mig.

2. Celtics kliver in i slutspelet med alla ordinarie i "starting lineup" helt skadefria. DET är viktigt att notera.

3. Celtics är ett mycket bättre lag än Heat i år och då hjälper det inte att Butler och Rozier är skadade till dagens drabbning.

4. Celtics slutranking i det NBA kallar för "offense efficiency" var plats nr 1 i hela ligan. Om vi sedan kikar på vad statistiken berättar gällande deras "defense efficiency", då säger den nr 3 i hela ligan. Notera det.

5. Heat har två riktigt bra spelare i form av Adebayo och Herro. De har spelat bra tillsammans och de var kittet som förseglade Bulls chanser att gå vidare till slutspelet. MEN. Det räcker inte.

6. Heat var det lag som slog ut Celtics i år, men sedan dess har Celtics signat Porzingis och Holiday. Det är en dramatisk skillnad.


Som sagt; den här outingen vinner Celtics och min feeling är att de kommer komma ut till fajten laddade till tårna och kommer flyga ut ur "startboxen" som ett fullblod. Jag spelar Celtics -4.5 efter första kvarten till oddset 1.90 hos bet365 .com. För er som vill ha ett spel över hela matchen gäller Celtics -5 och Tatum över 25 gjorda poäng i en komb.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip