Det är ett fåtal matcher kvar innan NBA-slutspelet startar och Warriors (45-35) tar emot Pelicans (48-32) i en match, där jag kommer plocka det lag som har mest att spela för och det är Pelicans. Noteras bör att Warriors Green och Thompson INTE spelar i afton, men om det gällde liv eller död, då hade de spelat. Pelicans har en chans att slå ut Suns från plats nr 6 och den motiveringen nyper jag direkt.

Jag spelar med lite luft och tar Pelicans +4.5 till oddset 1.90 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Pelicans har spelat kraftfullt över den senaste tiden och gör det alltid med ett vakande öga på sina spelare. Pelicans har haft stora skadebekymmer på sina äss, men nu har de äntligen fått vara hela över en längre tid.

2. Pelicans äss Williamson snittar 23 poäng, 6 returer och 5 assist per outing. Han är en grym atlet och formen är på topp.

3. Warriors har vunnit nio av sina tio senaste, MEN har ingen chans att nå nr 6 = de är cementerade i play-in. Det är en faktor att beakta och de vilar också flera startande spelare i afton.

4. Motivation slår alltid klass. Det är jag övertygad om och har därför Pelicans som speldrag i den här outingen.

5. Pelicans vinst över KIngs senast gjorde att de inte behöver spela play-in, men de har chans att nå en bättre slutspelsplats.

6. Pelicans snittar 115 poäng per outing och skjuter ca 49% från planen, vilket är starkt och det beror på att de äntligen fått spela med sina superstars över en längre tid.

Jag tycker kanske att Warriors är ett bättre lag, men motivationen avgör spelvärdet idag. Jag spelar Pelicans +4.5 till oddset 1.90 hos Unibet .com.


Trevlig helg!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip