Arsenal ska försöka fortsätta på vinnarspåret, som man hade innan landslagsuppehållet, när Stoke besöker Emirates Stadium.

Lacazette kan vara tillbaka till den här matchen efter skada. Även Jack Wilshere ska vara tillgänglig till dagens match. Så skadeläget ser ljust ut för Wenger. Tog sig vidare mot Milan i Europa League efter två vinster. Helt nödvändigt för Wenger att han vann det dubbelmötet, för chansen på en titel och en Champions League-plats är endast Europa League. På torsdag står CSKA Moskva för motståndet och jag anar att han redan nu har börjat snegla på den matchen.

Stoke tror jag är ett av tre lag som åker ur. Har vunnit endast en match det här kalenderåret. Har stora problem med offensiven som inte har lyckats trots att det finns kvalité sett till varje enskild individ. Stoke får klara sig utan Charlie Adam efter att hans röda kort senast i förlustmatchen mot Everton. Stoke har gått under den här linan i elva raka matcher.

Stoke kommer backa hem och tror inte man har så mycket att hämta idag på Emirates. Jag ser framför mig att vi får en liknande match som vi fick se igår på Old Trafford. Även om Arsenal tar ledningen så tror jag inte matchbilden kommer ändras, då Stoke inte har ett material för att hålla i bollen och trycka ned Arsenal.

Jag spelar under 3,5 mål @1.78 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip