Returmöte mellan Barcelona och Juventus ikväll på Nou Camp. Det första mötet slutade som bekant 3-0 till den gamla damen. Ytterligare än "omöjlig" uppgift väntar spanjorerna. Frågan är, gör dom det igen? Är det något lag som är kapabel att vända på ett 0-3 underläge mot Juventus så är det just Barcelona.

Det första mötet satt vi på (Juventus DNB) till 1,94 men inför kvällens retur så hittar jag inga odds som tilltalar mig på huvudmarknaderna. Jag kommer därför att testa ett specialspel (med en lägre insats) som mestadels bara grundar sig ren känsla.

Barcelona att göra mål på straff till 5,50 spelas hos bet365 .

Förutsättningarna är enkla. Barcelona måste precis som i returen med PSG köra allt framåt. Ikväll ställs spanjorerna mot ett av Europas bästa försvar, kanske det allra bästa till och med. För att Barcelona ska lyckas vända på det här så krävs det att Neymar, Suarez och Messi spelar på sin absolut högsta nivå. Barcelona kommer att naturligtvis göra allt för att vända på det här och alla medel är tillåtna, missförstå mig rätt men fråga bara Suarez.

Förväntade laguppställningar:

Barcelona 3-4-3

Neymar L Suárez Messi
Iniesta Busquets Rakitic Roberto
Mathieu Piqué Umtiti
Ter Stegen

Skadad: Rafinha, Vidal
Tvesksam: Mascherano, Turan

Juventus 4-2-3-1

Higuain
Mandzukic Dybala Cuadrado
Khedira Pjanic
A Sandro Chiellini Bonucci Alves
Buffon

Skadad: Pjaca
Tveksam: Dybala (KEY)

Juventus vilade samtliga defensiva spelare i helgen mot Pescara men offensivt ställde man ut det bästa man hade. Tråkigt nog för Juventus så gick Dyabala av skadad i den matchen och är tveksam för spel ikväll.

Jag tror Barcelona får det oerhört tufft ikväll. Juventus är betydligt bättre defensivt och mer rutinerade i dessa sammanhang än vad PSG är. Så jag räknar inte med något annat än att se Juventus i semifinal. Däremot skulle jag inte alls bli förvånad om vi får se ett mål från elva meter ikväll. 4 straffar har hittills tilldömts på de 6 spelade kvartsfinalerna i Champions League. Har Neymar, Suarez och Messi en bra dag så är det utan tvekan världens mest fruktade anfallstrio. Tre små men otroligt snabba och svårstoppade spelare som absolut kan falla relativt enkelt vid kontakt i straffområdet.

Därför testar jag (Barcelona att göra mål på straff) till 5,50 hos bet365 .

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip