Chelsea-Tottenham avslutar lördagsfotbollen från England i ett hett derby.

Att det ska visas ett kort innan klockan visar 26:00 spelas här.

Ett stort prestigemöte i London och det är ett formstarkt Chelsea som ställs mot ett Tottenham som förlorade i veckan mot Monaco och ser inte ut att ha toppslag. Förra helgen kunde man vända efter en svängig historia mot ett annat lag från London, West Ham. Kane avgjorde i slutet med 2 sena mål varav sista målet kom på straff. Den matchen slutade med 6 gula och 1 rött kort. I veckan mot Monaco slutade det med 5 gula kort. Tottenham har några spelare som inte backar när chansen ges att smälla på. Den som jag främst tänker på är Wanyama som kom från Southampton till den här säsongen. Då man har lite problem i defensiven med skador så blir det ett orutinerat par som mittbackar. Alderwield och Davies är skadade samt att vänsterbacken Danny Rose är avstängd ikväll.

Chelsea ser löjligt bra ut just nu. Man har en målskillnad på 17-0 i dom 6 senaste matcher i PL. Man spelar inte i Europa vilket är ett stor fördel i ligan. Man kan ha full fokus på träningarna under vardagarna och slipper resorna som dom flesta storlagen i PL får acceptera. Costa ser riktigt het ut men har problem med att styra sina känslor på plan. En väldigt liten marginal för honom att vara het när det kommer till själva fotbollen till att koka över med det humör han har.

Förra säsongens två möten slutade med 6 kort i första på White Hart Lane och när Chelsea hade hemmaplan blev det hela 12 gula kort.

Michael Oliver är dagens domare i den här matchen och han är varken en kortsnål domare men inte heller någon som viftar helt vilt med korten. Han snittar lite över 3 kort per match men tror han får svårt att hålla nere i korten i den här fighten ikväll.

Linan är lagd på 5,5 kort och tycker det känns ganska rimligt, det jag känner är mer värde i är att det kommer smälla från start här. Jag tror Oliver kommer få svårt att inte visa ett kort för matchminut 26.

Jag spelar kort före 26:00 @1.83 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip