Chicago Blackhawks - Pittsburgh Penguins

Goalies: Darling (confirmed) vs Murray (probable)

Chicago Blackhawks är verkligen riktgt heta just nu. Laget har 4 raka segrar och är hela 9-1-0 senaste 10 matcherna. Man är med det NHLs formstarkaste lag och offensiven levererar verkligen nu. Laget har gjort minst 4 mål i sina 9/10 senaste matcher. Senast slog man sina rivaler St Louis Blues med 4-2 i en jämn match. Ställningen var 2-2 innan Anisimov kunde göra 3-2 med 5 min kvar av matchen. T.Kero satte sedan slutresultatet 4-2 i öppen kasse med 3 sekunder kvar.

Pittsburgh Penguins rekade jag igår mot Dallas Stars där jag trodde Pens skulle ta en säker seger. Mycket riktigt inledde Pens överlägset och skaffade sig 1-0 och ökade på till 2-0 i andra perioden. Pens som inte förlorat efter ordinarie tid på 68 matcher vid 2 målsledning inför tredje lyckades alltså släppa in 3 raka mål mot detta usla Stars och föll tillslut med 3-2. En riktig skräll enligt mig.

Pens är alltså B2B i natt och möter NHLs formstarkaste lag. Dock har Hawks åkt på en smäll då förstamålvakten Corey Crawford är sjuk och Scott Darling ska starta. Darling som dock haft en fanstastisk säsong och förtjänar med speltid enligt mig.

Hur som helst måste Pens ställa om här och respektera Hawks offensiv. Dock på hemmais tror jag det kan blir tufft för ett B2B Pens med en match i bena medan Hawks är helt utvilade. Pens bör behöva göra minst 3 mål för vinst men jag tror på Hawks här. Känns faktiskt som båda lagen kan göra 3 var här då lagen är i topp offensivt sett.

Ö5.5 mål känns väldigt bra i natt och jag spelar den till 1.869 hos Pinnacle Sports

För fler spel: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip