Chievo Verona gästas av Milan på Bentegodi-stadion 20:45 på onsdag kväll.
Jag spelar Chievo Verona +0,5 mål (samma spel som 1X) till 1,75 hos Bethard .

Tabell:
7 Chievo 9 4 3 2 12:11 +1 15p
11 Milan 9 4 1 4 12:13 -1 13p

Chievo hemma:
2-1-1 7:6

Senaste match:
Chievo - Hellas 3-2

Milan borta:
1-0-3 6:9

Senaste match:
Milan - Genoa 0-0

"Storebror" Hellas Verona har tagit steget upp till Serie A igen, vilket betyder att "Derby della Scala tillbaka. I helgen fick vi se det första derbyt från Verona och det var inte helt oväntat "lillebror" Chievo som gick segrande ur den fighten.
Chevio är ofta i bottenskiktet på förhandstipsen trots att man varit ett etablerat Serie A-lag i många år nu. Sedan 2001/2002 så har laget bara gjort en säsong i Serie B - säsongen 2007/2008.
"De flygande åsnorna" flyger ännu. Inledningen på 2017/2018 har varit riktigt bra. Laget har 6 raka matcher utan förlust och placerar sig 7a i tabellen. Säsongens enda två förluster har kommit mot Juventus och Lazio.

I Milan är det mer eller mindre kris. Trots att Milan var väldigt aktiv under sommar-marcaton med flera intressanta nyförvärv så hittar vi Milan på den undre halvan av tabellen efter 9 spelade onmgångar, knappast godkänt.
Montella sitter fortfarande kvar på tränarbänken men känslan är att det bara är en tidsfråga innan han får lämna. Poängtapp mot Chievo och Montella ryker?
Senast blev Milanspelarna utbuade på San Siro efter att man "bara" fått 0-0 hemma mot Genoa. Bonucci fick syna det röda kortet efter en armbåge och är således avstängd mot Chievo.

Förväntade laguppställningar (La Gazzetta dello Sport):

Chievo 4-3-1-2

Inglese Pucciarelli
Birsa
Hetemaj Radovanovic Castro
Gobbi Gamberini Cesar Cacciatore
Sorrentino

Skador: -

AC Milan 3-4-2-1

Silva
Calhanoglu Suso
Borini Kessie Biglia Calabria
Rodriguez Romagnoli Zapata
Donnarumma

Avstängd: Bonucci (KEY)
Skador: Conti, Bonaventura

Här tycker jag marknaden övervärderar Milan. Chievo Verona mår mycket bra för stunden och är trygga hemma på Bentegodi. Laget är helt skadefritt och har som sagt 6 raka matcher utan förlust.
Milan och inte minst Montella har all press på sig här trots att både resultat och spel sett allt annat än bra ut. Bonucci, Conti och Bonaventura missar matchen, tunga avbräck då samtliga spelare normalt sett är startspelare. Visst, Bonucci har inte fått någon flygande start på sin Milan-sejour, men han kommer att höja sig vad det lider och han är framförallt en ledare i det här laget.

Dubbeltecken på Chevio till priser över 1,70 känns riktigt bra!
Chievo +0,5 synas till 1,75 hos Bethard .

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip