Lägger ut ett tidigt speltips - raka ettan på Crotone spelas till 3,10 hemma mot Genoa på söndag. Blir inte allt för överraskad om oddset sjunker lite närmare avspark, därav tidigt rek.

Tabell:
15 Crotone 12 3 3 6 11:23 -12 12p
18 Genoa 12 1 3 8 10:19 -9 6p

Crotone hemma:
2-2-2

Form:
O,F,F,V,V

Senaste match:
Bologna - Crotone 2-3

Genoa borta:
1-2-3

Form:
V,O,F,F,F

Senaste match:
Genoa - Sampdoria 0-2

Crotone gjorde en makalöst stark avslutning på fjolårssäsongen och klarade sig kvar i Serie A efter att ha varit helt uträknade. Vändningen för Crotone kom i en bortamatch mot Chievo i april förra året - efter segern lovade tränaren Davide Nicola att genomföra sitt eget "Giro D'Italia". Om Crotone höll sig kvar skulle han cykla från den Kalabriska halvön till Turin, dvs 130 mil i runda slängar, vilket han också gjorde. Imponerande!
Nicola med sitt Crotone har fått en okej start på den här säsongen - 3-3-6 på de 12 inledande omgångarna är ett helt okej facit. Formen är dessutom god - två raka segrar, mot Fiorentina och senast borta mot Bologna.

Den äldre klubben från staden Genua mår långt ifrån bra. Tre raka förluster och senast var i derbyt mot Sampdoria. Efter torsken mot Samp så fick Ivan Juric sparken och han blev den första tränaren i Serie A att få lämna sitt jobb den här säsongen. Fjolåret var en stor besvikelse då klubben var nära på att få lämna det italienska finrummet, och känslan är att man kommer att få kämpa rejält för att hänga kvar även år. Förra årets skyttekung Giovanni Simeone lämnade för Fiorentina i somras och har inte riktigt ersatts. Gianluca Lapadula har förvisso kommit in men han har varit rent utsagt urusel, vilket hela Genoas offensiv har varit.
Laget ligger nu under nedflyttningsstrecket med ynka sex inspelade poäng. Oroväckande!

Förväntade laguppställningar (La Gazzetta dello Sport):

Crotone 4-4-2
Trotta Budimir
Stoian Mandragora Barberis Nalini
Pavlovic Ceccherini Simic Sampirisi
Cordaz

Skadad: Kragl, Tumminello
Tveksam: Budimir

Genoa 3-4-2-1

Lapadula
Taarabt Rigoni
Laxalt Omeonga Veloso Rosi
Zukanovic Gentiletti Izzo
Perin

Skadad: -
Tveksam: Izzo, Pandev, Rossettini

För mig är det här en helt öppen historia. Genoa har sett allt annat än bra ut och Crotone har uppåtgående form. Därför finner jag värde i ettan till 3,10 hos Bethard .

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!



This is the stats tab
This is the post tip