Inter - Crotone 18:00 på Giuseppe Meazza. Det kanske låter som en promenadseger för Milano-klubben och ni kanske tror att jag håller att bli tokig? Jag spelar bortalaget +2 mål till 1,63. Dvs pengarna tillbaka om Inter vinner med 2 mål.

Tabell:
12 Inter 11 4 2 5 13:14 -1 14p
20 Crotone 11 1 2 8 10:21 -11 5p

Form:
Inter - F,F,V,F,V
Crotone - V,O,F,F,F

Senaste match:
Southampton-Inter 2-1
Crotone-Chievo 2-0

Inter har nog såhär långt varit säsongens besvikelse i Serie A. Milanoklubben letar efter en ny tränare eftersom Frank De Boer redan har fått sparken. Samtidigt är det fortsatt oroligt kring lagkaptenen Icardi och fansen då deras relation är infekterad, minst sagt. Senast i torsdags förlorade man i Europa League och det blev lagets fjärde förlust på de sex senaste matcherna.

Crotone är nykomlingar och tabelljumbo. Trots det så har laget en uppåtgående form. Laget tog sin första seger för säsongen senast mot Chievo och dessförinnan krigade man till sig ett kryss borta mot Fiorentina. Det finns inga rapporter om varken skador eller avstängningar hos gästerna.

Inter är i grund och botten ett par nummer större än Crotone. MEN, Inter är inne i ett kritiskt läge med en väldigt svag form och dessutom leds laget av Inters interna tränare. Så någon promenadseger vet jag inte om man ska vänta sig. Det är sällan Inter städar av motstånd med bravur, senast Inter vann med fler än 2 mål var i december 2015! Samtidigt har Crotone bara en förlust den här säsongen som man har förlorat med fler än 2 mål, det var bortaförlusten mot Roma som slutade 0-4. Crotones 3 senaste förluster har varit med uddamålet.

Lineups (La Gazzetta dello Sport):

Inter Milan 4-4-1-1

Icardi
Banega
Perisic Gnoukouri J Mario Candreva
Nagatomo Murillo Miranda Santon
Handanovic

Tveksamma: Palacio, Ansaldi
Avstängd: Medel

En annan sak som är värt att notera är att Inter väntas formera sig mer defensivt än vanligt med en 4-4-1-1 uppställning.

Crotone 4-3-3

PalladinoFalcinelli Trotta
Barberis Capezzi Rohden
Mesbah Ferrari Ceccherini Rosi
Cordaz

Full trupp hos gästerna!

Inter vinner som sagt sällan med några större siffror. Nu ställs man mot ett Crotone som kan spela helt utan press mot ett minst sagt pressat Inter. Jag tror på en jämnare fight än vad bolagen verkar tro.

Spelar därför Crotone (+2) till 1,63 hos Pinnacle Sports. Finns snarlikt odds på Unibet och Bethard .

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip