Juventus gästar Stadio Olimpico på lördag. Jag spelar raka 2:an till 1,80 hos bet365 .

H2H:
2015/2016 Juventus-Lazio 3-0
2015/2016 Lazio-Juventus 0-1 (Coppa Italia)
2015/2016 Lazio-Juventus 0-2
2015/2016 Juventus-Lazio 2-0 (Supercup)

Båda lagen vann sin första match i ligaspelet. Lazio besegrade Atalanta med 3-4 i Bergamo och Juventus vann hemma på Juventus Stadium mot Fiorentina med 2-1.

Som vi alla vet är Juventus stora favoriter att försvara scudetton i år. Laget har tappat Pogba men man har samtidigt fått in både Pjanic och Higuain från sina huvudkonkurrenter Roma respektive Napoli. I första matchen mot Fiorentina satt segern långt inne men någonstans förstod man att Higuain skulle avgöra matchen när han kom in efter drygt timmen spelad efter att ha startat på bänken. Trots att man tappat Pogba tycker jag truppen ser bättre ut i år, framförallt bredden.

Lazio är svårbedömda. Någonstans mellan 4-10 tippar jag dom. Förra säsongen hade Lazio stora problem med att hålla tätt bakåt efter att de Vrij gått sönder. Positivt för Lazio är de Vrij nu tillbaka från sina skadeproblem. Under sommaren har Lazio kanske inte förstärkt backlinjen men man har däremot fått in en del breddspelare. Utropstecknet under sommaren var att man tappade Candreva till Inter och att man fick in Immobile som nätade i debuten.

Motivering:
Lazio förlorade samtliga möten mot Juve förra säsongen utan att ens göra ett enda mål. Laget vann förvisso första matchen mot Atalanta men jag drar i stort sett inga växlar alls utav det. Atalanta hade ett bollinnehav på över 70 % mot Lazio samtidigt som man mer eller mindre bjöd de blåvita på flera mål. Atalanta är nederlagstippat och ett lag Lazio bara ska slå, återstår att se om det blir förnyat Serie A-kontrakt för Atalanta. Det ska även tilläggas att Marchetti såg oerhört instabil ut.

Juventus ser som sagt väldigt starka ut. I min värld står det redan skrivit i sten om vilket lag som vinner Serie A. Senast mot Fiorentina gjorde man bara det man skulle med ett b-betonat lag, Higuain på bänken som sagt.
Jag skulle bli väldigt förvånad om vi fick se något annat än en bortaseger här. Därför spelar jag raka tvåan till 1,80 hos bet365 .

Skador: Bonucci saknas ikväll men det ska inte vara någon större fara när Rugani och Benatia finns att tillgå på bänken. Marchisio är långtidsskadad.
I Lazio saknas Balde Keita.


Tippar 0-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip