Leicester tar emot nykomlingen Brighton i eftermiddag. Jag tror att Brighton får det tufft och att Leicester tar säsongens första seger.

Leicester började säsongen mot Arsenal på Emirates. Spelade en bra match och gjorde det man är bra på. Backade hem och så fort Arsenal tappar bollen så slås bollen i djupled på Vardy. Hade ledningen med 3-2 i slutet men tappade både ledning och poäng när Arsenal vände till 4-3.

Saknas idag gör Drinkwater, Iborra, Mendy och Huth. Iheanacho är osäker till spel efter en smäll senast.

Brighton övertygande i Championship förra säsongen men vi vet att det skiljer väldigt mycket på Championship och PL. Som nykomling hoppas man att de andra lagen inte har 100% koll och kanske underskattar en nykomling. Men trots det så tror jag vi kommer hitta Brighton på en nedflyttningsplats när 38 omgångar är spelade. Har otur med rekordvärvningen Jose Izquierdo som skadade sig och inte kan träna med laget. Laget åkte på förlust i premiären mot Man City på hemmaplan. Hade egentligen inga förväntningar på att ta poäng i den matchen men det såg uddlöst ut. Backade hem väldigt mycket och försökte spela på 0-0 sen starten. Skapade en farlig chans på 90 minuter annars låg all kraft på att försvara. Visserligen Leicester som står på andra sidan idag men det är på bortaplan för Brighton och tror man blir alltför låga i sitt försvarsspel igen.

Jag tror, med Vardy i spetsen, att Leicester kan vinna tämligen enkelt i hemmapremiären idag.
Ska vi säga 2-0?

Jag spelar Leicester @1.80 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip