Den härliga fotbollen i de lägre divisioner är tillbaka efter ett uppehåll och jag riktar in mig på ett spel i division 2 Västra Götaland.

Ett riktigt toppmöte direkt efter uppehållet där båda lagen vill haka på Vinbergs IF om första platsen i serien.

2. Lindome GIF 13 7 2 4 30-19 11 23
3. Eskilsminne IF 13 7 2 4 28-20 8 23

Tre senaste matcherna:

Sävedalen-Lindome 1-1
Lindome-Assyriska 0-3
Tenhult-Lindome 3-2

Tenhult-Eskilsminne 3-4
Eskilsminne-Halmia 2-2
Vinberg-Eskilsminne 1-4

Lindome började säsongen väldigt stabilt och vann matcher mycket tack vare att defensiven var så bra. Man släppte inte många mål men tyvärr för deras del så har det sett lite sämre ut på den delen nu. Man släpper in hel del mål men offensiven har det inte varit några problem med.

Eskilsminne som var en av favoriterna till den här serien började väldigt svagt och låg i botten efter flera omgångar. Man har trappat upp och visat styrkan man har i laget. Man ligger nu som sagt i toppen och man kollar uppåt i tabellen för att kunna ta klivit till division 1 i höst.

Tror på en målrik och underhållande tillställning när nu serien drar igång igen. Givetvis finns risken att man inte riktigt är i matchtempo efter ett uppehåll men kan också vända det till att backlinjen och försvaret inte lika intakt i första matchen nu. För betydelsefull match för att lagen inte skall vara med från start här. Denna matchen har lagen tränat sett fram emot sen träningen började igen så tror det blir fullt ös från minut 1-90.

Jag spelar Ö2,5 mål till @1.65 hos Nordicbet med 6/7u

This is the stats tab
This is the post tip