Men vilken fin december de har haft, Nottingham Forest.
Efter förlusten mot Reading (aldrig något att skämmas över) i slutet av november så har Robin Hoods gunstlingar hittat en formtopp som inte går av för hackor.
Eller, det var väl en skvätt av överdrift, men bara lite.
Visst, man har bara vunnit två av fem. Men trots allt inte förlorat någon. Men kanske det mest imponerande av allt: Nollan intakt i de FYRA senaste fighterna. Bara att lyfta på alla hattar man kan få tag i.

Det är om vi tittar över hela december.
Nu tänkte jag att vi stannar vid föregående match.
Då mötte man urstarka QPR hemma. En match som i mångas ögon skulle bli tight, tuff och jämn. Men icke!
2-0 till hemmalaget efter slutsignalen. Och ser man bara till siffrorna så är det inget annat än imponerande.
Ser man även till hur spelet såg ut, ja då är det än mer imponerande.
Vi pratar alltså en match som Nottingham borde ha sprungit hem med 4-0. Kanske 5-0. Och ett kvitto på att det inte bara är försvaret som hittat en formtopp modell värre utan att även anfallet nu börjar hittat kugghjulen på rätt sätt.
Och det är ju kul. För Nottingham. Mindre kul för gästerna, Leeds.

Personligen tycker jag att det är kul att Leeds är med och krigar där uppe. Vi är många som minns det sjuka gänget de hade i början av 2000-talet. Inte bara hjältar som slog ned folk på krogen. Nej, de kunde också sparka bollar på ett förtjänstfullt sätt. Räckte till en semifinal i Champions League, för er som inte minns.
Men, det är i min bok inte än ett lag som är moget att ta klivet upp i Premier League. Även om jag absolut inte skulle ha något emot det.

Nu är det så här. Nottingham gjorde säsongen absolut bästa match senast. Och i dessa juletider och England, då vet vi samtliga att det bara var ett par dagar sedan.
Spurs-bekantingen Andy Reid har varit fenomenal och kommer bara han och laget upp i samma nivå som senast, ja då har jag ju väldigt svårt att se hur gästerna ska orka stå emot under 90 minuter. Mot laget som gjort ÖVERLÄGSET flest mål på hemmaplan, hittills.

2,05 - den tar vi, sa konstapeln

Matchens sänds dessutom på bet365 ---- Klicka där för att se

This is the stats tab
This is the post tip