Mjällby forcerar fram i Söderettan.
Formen är grym – 8 segrar, 1 kryss och 1 förlust på de tio senaste matcherna!
Skadeläget är också extremt ljust.
Senast saknades avstänge skyttekungen Mamudu Moro, men då klev istället exallsvenke Joel Enarsson fram och frälste. Även ordinarie mittbacken Axel Norén var avstängd sist. Även han återkommer.
Mjällby har ett riktigt bra lag för att vara i division 1 där en sådan som David Löfquist har mest rutin. Utöver Mamudu Moro, finns det flera starka spelare som Granit Stagova, Mohammed Mbye, Izuchukwu Emeh och Emmanuel Ayaah Okine för att nämna några.
Det gör att en sådan stark spelare som Daniel Ivanovski och Mirza Halvadzic sitter på bänken...Ivanovski får faktiskt inte ens plats i truppen. Snacka om bredd!
Mjällby är alltså bra och är i storform och har alla sina ordinarie spelare i form, flera utvilade, samt helt utan skador.
Startar troligen så här:
Jesper Johansson – Kevin Carlsson, Mohammed Mbye, Axel Norén, Oskar Sverrisson – Joel Nilsson, Jesper Gustavsson, David Löfquist, Granit Stagova – Izuchukwu Emeh, Mamudu Moro.

Denna starka elva, med en sådan som Joel Enarsson på bänken..., möter nu ett offensivt krisdrabbat Oddevold.

3 av truppens 4 forwards saknas idag:
Johan Patriksson skadad.
Sonny Karlsson avstängd.
Tobias Mikaelsson skadad.
Det är tre tunga avbräck och jag har svårt att se Liridion Selmani, hoppade in senast och byttes även ut..., ensam lösa upp Mjällbys försvar.
Oddevold saknar även lånet från Öster: Jesper Lövdahl som också är skadad.
Avbräcken på Patriksson/Karlsson är blytunga. Två spelare som bär upp Oddevolds offensiv.
Oddevold kommer närmast från en krigarseger i derbyt mot Ljungskile. En mycket dålig match där Oddevold var mest effektiva (hade en chans i första halvlek: 1–0 och satte 2–0 på en straff).
Dagens match spelas på Rimnersvallens C-plan, konstgräs, och det gynnar knappast hemmalaget. Mjällby gillar konstgräs och slog bland annat Qviding med 4–0.
Mjällby går så klart stenhårt inför matchen, åkte faktiskt till Bohuslän redan i går (bott på hotell) för att inte vara "busslitna" i dag.

Jag tror att Mjällby vinner den här matchen med dessa förutsättningar oftare än varannan gång. Därför är 2,00 i odds hos bet365 ett bra spel.
Kliver in med nästan maxinsats.

Mina spel: Oddevold-Mjällby 2. Odds: 2. Bolag: Unibet . 3/4 units.
Finns till 1,95 hos bet365 om du väljer spelet på asian-marknaden alltså -0,5. Det är exakt samma spel som 1x2-tvåan men oddset är högre.

This is the stats tab
This is the post tip