Det är dags för ruturer i Champions Leagues slutkval.
Det är på allvar nu.
Det visade inte minst Sevilla som trots att man vann bortamatchen mot Istanbul Besaksehir med 2–1 valde att rotera helt i seriepremiären mot Espanyol.
Alt fokus ligger på den här matchen.
Därför valde man att vila stjärnor som Pareja, Escudero, Mercado, Banega, Correa, Krohn-Deli och Ben Yedder. Till dagens CL-match är dessutom Jesus Navas (ny från Manchester City) startklar.
Sevilla spås en mycket stark säsong efter plockat in just Navas, men även Ever Banega (Inter). Dessutom är viktige Nzonzi kvar i truppen (har ryktas bort).
Istanbuls Besaksehir satsar ganska hårt, men har inte sett speciellt bra ut i den här säsongen. 3 tävlingsmatcher har inneburit 1 seger och 2 förluster.
Visst har man gamle Adebayor på topp och på ytterbacken finns en viss Clichy. Men som helhet är det här inget lag som kan hota ett av Spaniens bästa lag. Framför allt inte på bortaplan i ett CL-kval när man själv måste framåt och göra minst 2 mål.
Ett offensivt lagt Istanbul Besaksehir kommer – enligt mig – bli en lätt match för ett fokuserat Sevilla. Man lämnar inget till slumpen och kommer gå för fullt i 90 minuter.
Jag tycker laget har fin chans att vinna med minst 2 bollar.
Sevilla saknar David Soria.

Sevilla: Sergio Rico: Mercado, Pareja, Lenglet, Escudero: NZonzi, Krohn Deli: Jesus Navas, Banega, Correa: Ben Yedder.

Istanbul: Babacan: Carcara, Attamah, Epureanu, Clichy: Visca, Tekdemir, Belozoglu, Elia: Mossor, Adebayor.

Mina spel: Sevilla–Istanbul 1. -1,5 mål. Odds: 2,07, Bolag: bet365 . 2/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip