SPELSTOPP 20.55.

Sista matchen för denna omgång i FA cupen, mellan Sutton United och Arsenal. Går på ett specialspel här som jag tycker ligger något för högt, Arsenal & U3.5 mål. Finns under fliken ¨Mål¨ på bet365 .

Arsenal har haft tuffa veckor bakom sig, en 1-2 förlust hemma mot Watford följdes upp av ett Londonderby mot Chelsea som slutade med en 3-1 förlust. Efter det besegrade Arsenal Hull på Emirates med 2-0 innan laget reste till Tyskland och Bayern Munchen. Jag tror vi alla vet hur det gick. Sanchez kvitterade på straff i första halvlek och ett hopp tändes, i början av andra gick dock Koscielny ut skadad och då föll Gunners samman totalt. Fyra minuter efter bytet började den tyska festen, som skulle hålla på i exakt 35 minuter då Muller tillslut placerade in 5-1 till den tyska maskinen.
Överkörda och delvis utspelade.

Idag är det en ny match, en viktig sådan, och jag tror att Wenger och Gunners kan besegra ett Sutton United från National League hyfsat enkelt. Arsenals nästa match är inte förens om två veckor, då Southampton som Arsenal skulle ha mött kommande helg, ska spela ligacup final mot Manchester United. Efter dagens cupmatch mot Sutton så har Gunners alltså två veckors vila till nästa ligamatch mot Liverpool. Gunners har stor press på sig från media samt fansen. En vinst ikväll är enormt viktigt.

Sutton United placerar sig på en 17:e plats i National League, som alltså är nivå fem i det engelska ligasystemet. Självfallet en stor bragd att laget har tagit sig såhär långt, vilket aldrig har skett tidigare. Slog ut Leeds United i förra omgången.
Laget har spelat två ligamatcher sedan den senaste omgången, vilket har resulterat i två förluster. Båda på bortaplan. Sutton United har några forna Arsenalspelare som lär vara sugna att visa upp sig ikväll. Laget må ha förlorat deras två senaste ligamatcher men på hemmaplan har Sutton endast förlorat 1 av de 14 senaste matcherna.

Aningen svårt att utse möjliga startelvor här, i och med att Arsenal har en så pass lång vila framför sig så kan Wenger forma en hyfsad stark elva här.

Möjliga startelvor:
Sutton United: Worner: Amankwaah, Downer, Collins, Spence: Deacon, Eastmond, Bailey, May, Gomis: Biamou.
Arsenal: Ospina: Gabriel, Mustafi, Holding, Gibbs: Elneny, Maitland-Niles: Walcott, Reine-Adelaide, Welbeck: Giroud.

Vill se att Arsenal styr undan Sutton ganska lätt efter 90 minuter, dock inte allt för lätt. Svårt att se en överkörning samtidigt som Gunners håller tätt bakåt.

SPEL: Jag spelar ¨Arsenal & U3.5 mål¨ till 2.30, med 1.5/5 units. Finns under fliken ¨mål¨ hos bet365 .