Ö10.0 hörnor spelas i Swansea-Tottenham till 1.90. 5/7u.

Behövs 11 hörnor för att det ska bli vinst. Vid 10 hörnor blir det pengarna tillbaka. Vid 9 eller färre blir det alltså förlust.

Swansea går bättre och det främst på hemmaplan. Man ligger just nu på rätt sida av nedflyttningsstrecket, dock bara med en poängs marginal. Laget går starkt på Liberty Stadium och man har tagit 10 poäng på de senaste fyra matcherna. Swansea spelade i söndags och fick 0-0 hemma mot Middlesbrough. Laget skapade 11 hörnor och ser man till hemmamatcherna tidigare så är det samma trend man har haft. Mot Burnley fick man 10 hörnor och mot Leicester blev det 7 hörnor.

Tottenham går fortsatt starkt och kan ha fått upp hoppet om titeln efter att Chelsea förlorat i helgen mot Crystal Palace. Tottenham har sju poäng upp och med nio omgångar kvar av ligan är inget omöjligt. Laget vann en på förhand tuff match på bortaplan mot Burnley med 2-0 och hörnorna slutade 3-7. Slutade med 10 st efter att det inte kom en enda hörna sista 25 minuterna. Som jag varit inne på förr så spelar laget mycket på kanterna och fyller på med massvis av spelare, därav får ett tryck på motståndarna som ofta resulterar i mål.

Swansea har frågetecken för målskytten Llorente. Routledge sägs vara tillbaka efter att ha missat helgens match pga personliga skäl. Tottenham har fortsatt skador på Kane, Lamela, Rose. I helgen blev det två nya skador på Winks samt Wanyama. Den sistnämnde kommer testas sent inför matchen för att avgöra om kan spela eller inte.

Två lag som vanligtvis producerar hörnor och den vanliga hörnlinan är 10.5. Men av någon anledning får vi 1.90 på 10.0 och det känns väldigt bra med tanke på förutsättningarna. Därav går jag in lite tyngre än vad jag brukar lägga på ett spel.

Jag spelar Ö10.0 hörnor @1.90 hos bet365 med 5/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip