Lördag igen och det innebär en nya matcher i Premier League. Tycker det finns fina spela att hitta och ettan på West Brom tycker jag är bra när man får 2.10.

8 W Bromwich 25 10 7 8 34-31 37
14 Bournemouth 25 7 5 13 35-49 26

Lagens tre senaste matcher:

West Ham-West Brom 2-2
West Brom-Stoke 1-0
Middlesbrough-West Brom 1-1

Bournemouth-Man City 0-2
Everton-Bournemouth 6-3
Bournemouth-Crystal Palace 0-2

West Brom ligger på en fin plats i tabellen och har överraskat den här säsongen. Det är främst på The Hawthorns man tar sina poäng och formen är fortsatt fin där. Man har vunnit 5/6 senaste matcherna på hemmaplan. Det är Man United som kunde vinna med 2-0. Den här säsongen har man tagit poäng i dom matcherna man ska poäng i.. Har stora problem när man ställs mot topp 6 lagen i serien men resultatmässigt ser det mycket bättre ut mot lagen som ligger på den nedre halvan.

Nu är Evans tillbaka i försvaret efter 2 månaders skadeproblem. Han fick hoppa in senast och kan nu vara ett alternativ för startelvan. Chadli och Morrison har varit bra den här säsongen och är nyttiga för West Brom. Båda är nu tveksamma till spel och dom kommer testas tätt inpå matchen. Men mittfältet ser ändå bra ut med spelare som: Livermore, Brunt och Yacob.

Jag gillar Bournemouth eftersom man vågar spela bollen på backen men tyvärr har man inte haft något flyt på slutet med det spelet. Man rasar i tabellen och är nu bara 6 poäng före Hull som ligger på nedflyttningsplats. Formen är långt ifrån bra och laget har tagit 1 poäng på dom senaste 5 matcherna. Man släpper in otroligt mycket mål. 3 mål per match i dom 7 senaste har man släppt in och då blir det svårt att ta poäng för Bournemouth. Backen Simon Francis som precis kommit tillbaka efter avstängning samt lättare skada ådrog sig en ny skada i förra matchen mot Man City efter bara 20 minuter. Viktig spelare som man får klara sig utan i den här matchen. Sen är anfallaren Wilson fortsatt skada men även Wilshere är ett frågetecken då han har problem med en fot.

Sedan kom raset för Bournemouth när man inte lyckades förlänga lånet av Chelseas Nathan Ake. Han gjorde 8 matcher från start och 3 mål innan Conte kallade hem honom. Det var under den tiden Ake spelade som Bournemouth var som hetast...

Formstarkt West Brom på hemmaplan mot ett Bournemouth som har jätteproblem i defensiven kommer få det tufft att stå emot här. 2.10 tycker jag är för högt för att inte spelas. Hade tänkt mig runt 1.80-1.85 här.

Jag spelar West Brom vinna @2.10 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip