Premier League rullar på med stort utbud denna måndag och tror mig ha hittat ett fint spel.

Minst 3 mål mellan West Bromwich-Hull spelas.

Lagens tre senaste matcher:

Southampton-West Brom 1-2
Arsenal-West Brom 1-0
West Brom-Man United 0-2

Hull-Everton 2-2
Hull-Man City 0-3
West Ham-Hull 1-0

West Bromwich har gjort en mycket stark höst och ligger på en åttonde plats i serien. Nu ska man försöka göra en lika bra andra halva av serien. Först ut blir Hull på hemmaplan. Man vann senast mycket starkt borta mot Southampton med 2-1 efter att ha legat under med 1-0. Gör numera förvånansvärt mycket mål, framförallt på hemmaplan. Blev nollade mot Man United men innan blev det 10 mål på tre hemmamatcher. Det var dock bara mot Burnley som man kunde hålla nollan. Både Swansea och Watford kunde göra varsitt mål när dom besökte The Hawthorns.

Hull har jag inte direkt hyllat den här säsongen och man ligger risigt till där i botten men spelet har ändå sett bättre ut än vad iallafall jag hade trott. Var nära att ta alla poäng mot Everton i fredags men fick nöja sig med 1 poäng då Barkley kunde göra 2-2 i den 84:e minuten. Men positivt att det lossnade framåt för Hull. Hade gått 3 mållösa matcher innan den trots med en massa chanser. Nu kunde man göra 2 mål och självförtroendet bland dom offensiva spelare borde vara högt.

Lagen möttes i slutet av november och det mötet slutade 1-1. Nu tror jag det blir ett West Bromwich som kommer gå på mer på offensiven än vad man gjorde i förra mötet. För som sagt på hemmaplan så är offensiven riktigt vass och mot Hull ser man sig själva som det bättre laget och ska ta 3 poäng. Men tror ändå att Hull kommer svara på ett bra sätt och ska nog lyckas kunna pricka in minst 1 mål här.

Jag spelar Ö2,5 @2.20 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip