Sävehof tycker jag spelat bra i säsongsinledningen med en bra blandning av unga talanger och rutinerade spelare. Ystad däremot har inte fått till det och saknaden av Lukas Nilsson är väldigt tydlig.

Jag tycker att Sävehof ska vara favoriter när man tittar på hur det sett i säsongsinledningen, dock är 3.20 alldeles för högt på ett Ystad som på pappret har ett lag som ska kunna vara med och slåss i toppen. Bara det att Anders Persson kan vinna matcher själv när han har en bra dag i målet gör att 3.20 är spelvärt. Tycker att Sävehof har lite vassare kantspelare i Fridén och Ottosson men kan Kim Andersson, Jesper Gustavsson, Erik Forsell Schefvert och Anton Hallbäck komma upp till den nivå de kan på niometer har Ystad en bra chans att ta 2 poäng ikväll. Man borde dessutom vara riktigt revanschsugna efter en oväntad förlust senast hemma mot Guif.

Som sagt, jag hade nog satt oddset på Ystad strax över 2 ggr så när det betalas 3.20 går det inte att låta bli. Kapaciteten finns Ystad, plocka fram den ikväll!

Ystad spelas till 3.20(2/5 units)

Lycka till och trevlig fredag!

This is the stats tab
This is the post tip