SSL har dragit igång och med tanke på att man förra säsongen spikade fast att det skulle spelas fler matcher i grundserien än tidigare har vi allt som oftast matcher på både helger och vardagar.

I den andra omgången tar nykomlingen Jönköping emot Linköping.

Jönköping startade säsongen borta mot Mullsjö. Det blev förlust med 9-6 och det var väl aldrig riktigt nära för Jönköping. Låg under med 7-1 efter lite drygt halva matchen. Sedan så slappnade Mullsjö av en aning och Jönköping kunde krypa lite närmare men Mullsjö hade kontroll på matchen. Jönköping har ett ungt lag och försäsongen har inte gått som planerat. Förlorat väldigt många matcher och laget tippas åka ner redan första säsongen.

Linköping började även de med en förlust. Det var fjolårets finallag Växjö som besökte Linköping. Siffrorna skrevs till 7-4 men Linköping spelade en riktigt bra innebandy. Vann skotten ganska klart med 30-19. Magikern Christian Mattson är borta. Det innebär att det blir ett ännu tuffare Linköping med många stora spelare.

Det har spelats totalt åtta matcher i serien den här säsongen. Sju av dessa har gått under 3,5 i första perioden. Får vi 1,80 på detta här spelet så kan det spelas väldigt många gånger under säsongen. Ni som sett innebandy, vet att man ofta börjar försiktig och vill spela sig in i matchen. Oftast är det i andra eller i tredje som man börjar att verkligen gå för det och chansa lite mer.

Jag spelar U3,5 mål i första perioden @1,80 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip