Växjö att vinna med minst tre bollar spelas när man åker till Jönköping för spel mot nykomlingen.

Jönköping tog sina första poäng i helgen när laget bortaslog Höllviken med 5-2. Självklart oerhört viktigt efter en trög start att få med sig poäng och känna att man kan bygga vidare på något. Har som sagt haft det väldigt svårt i inledningen och laget har förlorat övriga matcher med minst tre mål. Det är varit ett tufft motstånd för nykomlingen men att möta vårens finallist lag är inte så mycket lättare.

Växjö har inte sett så lysande ut som man gjorde i slutspelet i våras. Med det är ju som alla vet inte nu man ska vara som bäst och jag tror Växjö kommer växa in mer och mer i säsongen. Tog däremot en stark seger i lördags när laget mötte Mullsjö i Ljungby Arena. Det blev vinst med 9-6 i en svängig match. Innan dess så blev det förlust mot Höllviken med 7-6. Gjorde en blek insats och kom inte upp till den nivå man vill. Ska även tilläggas att det var Edin Omanovic som stod i mål för Växjö. Det är en ung målvakt som kommer bli riktigt bra men det är ingen Kosonen, som normalt sett vaktar målet för Växjö.

I min bok så ska Växjö vinna den här matchen med 4-5 bollar. Trodde på en -3,5 lina och när det erbjuds -2,5 kliver vi in.

Jag spelar Växjö -2,5 @1.84 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip