Dags för sjätte kvartsfinalen lagen emellan. Mullsjö har fortfarande greppet om semifinalplatsen trots den snöpliga förlusten senaste. Mullsjö leder med 3-2 i matcher och har således ny chans att avgöra.

Matchen senast slutade 3-4 i Mullsjö till Linköping. Avgörandet kom i absolut sista sekunden. Den matchen var inget undantag från hur hela matchserien har sett ut. Det har varit väldigt jämna matcher och det är två riktigt bra lag som möts. Det är små marginaler och enskilda prestationer som kommer avgöra även den här matchen.

Som jag skrivit tidigare så tycker jag bolagen ger alldeles för stor fördel för att man spelar på hemmaplan. Faktum är att vi inte har haft en enda hemmaseger under ordinarie tid mellan lagen.

Henrik Qvist är avstängd efter att ha fått matchstraff i senaste mötet. Laakso kommer in mellan stolparna hos Linköping. Trots att Qvist varit riktigt bra under dessa matcher är Laakso en bra ersättare.

Det här kommer bli en jämn och fysisk match men att vi får dubbelchans på Mullsjö till 1.90 är för mig högt. Krysset ligger nära till hands men känslan säger att Mullsjö vinner och avgör redan i den här matchen.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip