Anaheim Ducks - Boston Bruins

Goalies: Gibson (probable) vs Rask (probable)

Anaheim Ducks är ett riktigt kvalitétslag, men har haft bekymmer med skador hittills denna säsong. Laget har gått 7-7-3 och laget har gått rätt tungt såhär långt på hemmais, något som man i vanliga fall är starka på (29-8-4 förra säsongen). Senast föll man mot ligans bästa lag Tampa Bay Lightning med 2-1 i en match man fick kriga hårt i. Tampa visade återigen varför man är de otroligt bra just nu och bombade faktiskt Ducks. John Gibson var dock riktigt het och räddade kvar Ducks flera gånger i matchen och Ducks hade faktiskt en 2-2 puck inne men domaren dömde bort målet pga av att det inte fanns synliga bevis på att den va inne (ni som sett matchen eller highlights vet vad jag pratar om). Bolts lyckades sedan hålla undan och vann alltså med 2-1.

Boston Bruins är ett lag i ombyggnation och laget har en del unga spelare som blir bättre för varje dag som går. Laget har dock haft det tungt på slutet med 3 raka förluster och laget har dessutom åkt på tunga skador under den här perioden. David Krejci var tillbaka i träning men en ”rör ej” tröja på sig och beslut tas efter uppvärmingen om han spelar. Klart är dock att lagets bästa målgörare Marchand samt talangen Bjork missar matchen. Senast föll Bruins mot Toronto Maple Leafs i två möten b2b. Båda matcherna slutade 4-1 till Leafs och Bruins har svårt att få fram offensiv kraft med alla skador.

I nattens match har vi alltså två skadedrabbade lag som ställs mot varandra. Ducks är i mina ögon det bättre laget och har dessutom hemmaisfördel. Man hade en tung match mot Bolts senast men i natt får man ett helt annat tempo mot sig. Dessutom älskar Ducks att möta Bruins och har vunnit hela 7 raka möten med Bruins. Boston har inte vunnit i Anaheim sedan 2013.

Nej jag trodde aldrig vi skulle få ett såhär bra odds på hemmaseger då vi normalt får runt 1.72 på Ducks här. Jag spelar därför

Match: Anaheim Ducks - Boston Bruins
Spel: 1 money line
Odds: 1.80 (spelas till 1.90 hos Pinnacle Sports)
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip