Arizona Coyotes - San Jose Sharks

Goalies: Raanta (probable) vs Jones (probable)

Arizona Coyotes har tycks vaktat till liv efter ca 20 matcher in på säsongen, och efter att varit det lag som inte verkade kunna vinna en enda match, har laget nu tagit 3 raka segrar, och dessutom på bortais. Nu återvänder Coyotes hem efter 4 raka bortamatcher där det alltså blev 6 poäng av 8 möjliga. Senast gjorde man en riktigt stark insats då man slog farliga Toronto Maple Leafs med 4-1. En match där man utnyttjade ett Leafs som för ovanlighetens skull såg riktigt sega och ofokuserade ut. Det kändes som Leafs underskattade Coyotes och det utnyttjade man genom att straffa laget när de slappnade av.

San Jose Sharks hade ingen vidare återkomst på hemmais då man hade 3 raka hemmamatcher framför sig. En på schemat behagligt motstånd blev istället en riktig flopp och endast en poäng plockad av 6 möjliga på sina 3 hemmamatcher är absolut inget man är nöjda med. Senast föll man alltså mot Anaheim Ducks i en väldigt jämn match där man tog ledningen men tappade den i andra perioden. Donskoi tog matchen till övertid och efter en mållös sådan vann alltså Ducks straffarna.

Inför nattens match har vi alltså ett Sharks som jag tycker bör vara väldigt taggade i natt mot ett Coyotes som börjat vinna. En intressant matchup, där jag tror på bortalaget. Coyotes tror jag gillat att ha spelat on the road utan större press, och alla dessa lag man ställts mot ”ska vinna” mot laget. Nu när man är på hemmais igen förväntar sig de flesta att man ska styra spelet och det tror jag faktiskt passar Yotes sämre. Sharks är i grunden ett väldigt effektivt lag och efter tre raka förluster tror jag man är väldigt revanschsugna och laget har dessutom spelat väldigt bra på bortais i år.

Jag kommer därför spela

Match: Arizona Coyotes - San Jose Sharks
Spel: 2 money line
Odds: 1.72
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip