Buffalo Sabres - Montreal Canadiens

Goalies: Lehner (confirmed) vs Price (probable)

Buffalo Sabres rekade jag emot senast mot Toronto Maple Leafs, med motiveringen att man ser allmänt trötta och vill på semester. Mycket riktigt såg man hängiga och sega ut mot Leafs som totalt körde över de med 4-2. Siffrorna var kanske inte något speciellt, men spelmässigt var det spel mot ett mål hela matchen och Leafs hade dessutom en 3-0 ledning redan efter 5 min i första perioden. Robin Lehner som är bekräftad i natt släppte in de 3/5 första skotten han fick på sig och blev utbytt redan efter 5 min.

Montreal Canadiens har hittat formen lagom till slutspel, och laget jag tippade som Stanley Cup vinnare innan säsongen började kanske kan ta sig en bit efter att varit ett frågetecken under längre tid. Price börjar spela bra samtidigt som man inte spelar honom för mycket för att vara fräsch till slutspelet. Senast spelade man en ny målvakt Charlie Lindgren som gjorde sin NHL debut. En bra insats där han räddade 31/32 skott han fick på sig i 4-1 vinsten borta mot Florida Panthers. Habs har nu 5 raka vinster och kommer vinna Atlantic Division.

Nej som sagt är det två lag med olika förutsättningar i natt. Habs fortsätter att söka formen inför slutspelet och Sabres vill bara på semester. Visst tror ja Sabres bör göra en bättre insats än senast mot Leafs i natt, men man känns väldigt uddlösa just för tillfället och jag kommer därför spela på att Sabres gör mindre än 3 mål i natt.

Nattens spel är alltså


Buffalo Sabres U2.5 mål @ 1.90 3/7u hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip