Carolina Hurricanes - Dallas Stars

Goalies: Darling (confirmed) vs Bishop (confirmed)

Carolina Hurricanes är ett lag jag verkligen gillar och tycker har något spännade pågång. Efter helt okej inledning på säsongen har laget på slutet hamnar lite i en tung period där det endast blivit 2 vinster de senaste 7 matcherna man spelat. Dock har man vunnit 2/3 senaste där vinsten mot Columbus Blue Jackets var imponerande. Senast föll man dock mot Chicago Blackhawks med 4-3 efter övertid. En match jag tycker man borde förvaltat bättre då laget spelade väldigt bra och hade en 2-0 samt 3-1 ledning innan Hawks kom tillbaka i tredje perioden. Brandon Saad avgjorde i OT efter att Canes sekunden innan hade läge att vinna matchen.

Dallas Stars har verkligen kommit igång nu och Ken Hitchcock tycker jag verkligen börja sätta sin prägel på laget med ett bättre strukturerat försvar. Senast visade man prov på en perfekt insats då man vann mot NY Islanders på hemmais med klara 5-0. Försvaret gjorde en riktigt stark insats och blockade otroligt många skott och Ben Bishop hade en lugn kväll i nät med endast 14 skott på sig. Jason Spezza gjorde sista 5-0 målet vilket var hans första för säsongen och det är viktigt för Stars att han fick näta och komma igång med målskyttet om det ska bli en lång säsong för Stars.

I nattens match är det alltså Stars som gästar Canes i en vad jag tycker väldigt tuff bortamatch. Även om Canes inte formmässigt spelat speciellt bra så tycker jag laget visade upp bra spel mot Hawks senast och förtjänande 2 poäng. På hemmais tycker jag man ska styra spelet mot Stars som kommer vara lite tajtare än vad man är på hemmais. Har svårt att se Bishop hålla nollan igen och Stars offensiv är i toppen av ligan. Detta är även historiskt en målrik matchup där 5/7 senaste mötena gått över 5.5 mål. Jag tror på målrikt i natt igen och spelar därför

Match: Carolina Hurricanes - Dallas Stars
Spel: Ö5.5 mål
Odds: 2.00
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip