Finsk hockey står på schemat där TPS gästar Helsinki, och ett bolag tycker jag är ute och cyklar.

Helsinki ligger åtta i tabellen och man har inte gjort någon kanonsäsong direkt. Tycker heller inte truppen känns så bra så att man ska kunna utmana lag som TPS, Tappara och Kärpät över en hel säsong, vilket också tabellen visar.
Man hade en bra period i slutet av November och början av December där man tog sex raka segrar, därefter har det gått betydligt trögare, och man står på två segrar de sju senaste matcherna.
Senast vann man med 4-0 hemma mot KooKoo, en match man också förväntas vinna. Innan dess var det två stora förluster och formen känns svårbedömd trots seger senast.

TPS går starkat i ligan och man står nu på sju raka segrar. Kallio gör ännu en stark säsong trots sin ålder, och ligger tvåa i den totala poängligan med 38 poäng. I övrigt tycker jag att man har ett bra lag som också presterat som förväntat, vilket såklart bäddar för andraplatsen i tabellen man just nu har.
Man jagar Kärpät som ligger en poäng före, och vill sig resultaten väl idag så är man om redan ikväll. En annan intressant faktor är att man är ligans starkaste bortalag, och med ett bra bortaspel ligger man ofta högt i tabellen.

Nu är visserligen Helsinki klar starkare i sin egna borg än på resande fot, men med tanke på att TPS spelar bra hockey borta, kommer med toppform och har ett bättre lag på pappret så fattar jag inte att Williamhill fortfarande erbjuder 2.90 på raka tvåan, och jag provar!

Speltips: 2 och jag investerar 3u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip