Los Angeles Kings - Toronto Maple Leafs

Goalies: Quick (probable) vs McElhinney (confirmed)

Los Angeles Kings har i år inlett väldigt starkt och ligger tvåa i Western Conference med det fina resultatet 9-2-1. Laget återvänder hem i natt efter att man varit ute på en tuff roadtrip mot lagen från Atlantic Division, en roadtrip som blev lyckad. På de 6 bortamatcherna man spelade så tog man 4 vinster och 2 förluster. Ett riktigt bra resultat. Lagets styrka i år har varit sitt försvarsspel och Jonathan Quick ser ut att komma tillbaka i den form han hade när han var ansett att vara världens bästa målvakt. Laget släpper in minst mål i ligan med ett snitt på 2.00 mål/match vilket varit lagets främsta framgångsfaktor. Senast föll man dock i en match mot St Louis Blues med 4-2. Matchen var en tajt sådan men efter att Blues kom segrande från andra perioden efter att Jake Allen spelat väldigt bra så vann man tillslut ett att ha spelat av tredje genom ett starkt försvarsspel. 4-2 kom i öppen kasse.

Toronto Maple Leafs var fantastiska under inledningen av säsongen där man fullständigt körde över alla lag. Nu tycker jag förvissa laget är ett kvalitetslag men spelmässigt har man tappat lite i tempo. Man spelade igår mot Anaheim Ducks som varit väldigt skadedrabbat, en match som man dock vann komfortabelt med 3-1. Laget är med det B2B i natt och väljer att vila Andersen och startar i natt Curtis McElhinney. En målvakt som verkligen blandar och ger. Ena dagen är han fullständigt fenomenal medan andra så läcker han som ett såll. I år har McElhinney endast startat en match där han förvisso vann, men släppte in 3 mål.

Kings är i år väldigt hemmastarka och laget har fortfarande inte förlorat på hemmais efter fulltid. Man ställs mot ett Leafs som jag tycker tappat lite i form och Kings är samtdigt ett av de lagen som imponerat mest på mig. Leafs är dessutom B2B och med en andrakeeper som kan bjuda till en del mål. Kings spelstil bör även passa mot Leafs då man tryggt kan fokusera på sitt försvar och spela på Leafs misstag.

Jag tror på klar hemmaseger här och spelar därför

Match: Los Angeles Kings - Toronto Maple Leafs
Spel: 1
Odds: 2.15
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 03:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip