Efter en trevande start så har det rullat på fint nu och jag hoppas jag fortsatt kan hålla uppe en hög nivå. Reaktor gjorde jobbet under torsdagen, precis som Malmö och vi fick rätta grönt på 2/2 spel. Nu återgår vi till Ryssland och KHL där Ak Bars Kazan jagar ytterligare poäng i serien.

Lada med Nikita Filatov i laget har inlett säsongen fruktansvärt dåligt och står nu på åtta raka förluster där man plockat en ynka poäng. Som jag nämnt tidigare så har man uppträtt på ett helt annat sätt nu när Ashton Carter är skadad och man har inte vunnit sedan han blev skadad. Det ser inte ut att finnas någon som är villig att göra det där lilla extra som gör att man vänder den negativa trenden. Senast mot Lokomotiv Yaroslavl förlorade man med 2-1, och även om man inte förlorar med några stora siffror så lyckas man inte ta poäng, vilket såklart påverkar laget negativt.

I en intervju med Jiri Novotvy efter den näst senaste matchen mot Dynamo Moskva så säger han att atmosfären i laget inte är på topp efter alla nederlag, men att man försöker tänka positivt. Han nämner också att man måste börja spela enklare och göra fler skitmål.

Ak Bars Kazan har haft show de senaste matcherna och vunnit med 7-2 mot Dinamo Riga samt 3-6 senast mot Slovan Bratislava. Firma Sekac - Lander - Azevedo är i ruggig form och bara öser in poäng. När Klinkhammer som nu fått fyra matcher för klubben blir bekväm i spelsystemet så kommer man ha ytterligare en kanonspelare som kan producera. Man mötte Lada tidigt i seriespelet och då vann man på hemmaplan med 5-2 där man hade bra kontroll på matchen.

Ladas form är usel och även om man hade haft ett fullt manskap så ska ändå ett formtoppat Ak Bars Kazan vara numret större i denna matchen då man verkligen har spelare som producerar till skillnad från hemmalaget.

Speltips: Ak Bars Kazan ML och jag investerar 5u. // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip