Klockan 11:00 börjar en match mellan Metallurg Novokuznetsk och Dinamo St Petersburg, där säsongen kan ta slut för hemmalaget.

Musten har gått ur skrällgänget Metallurg Novokuznetsk, och jag ser inte hur man ska vända 0-3 i matcher till avancemang. Målmässigt var man med i första matchen, men spelmässigt? Knappast!. I match två blev man överkörda med 6-0 och nu senast så förlorade man den viktiga hemmamatchen med 2-4, trots ledning två gånger om.
Romantsev är den spelaren som visat mest i matchserien för laget, men då han varit alldeles för ensam så genererar det inga segrar.

Dinamo St Petersburg vann grundserien i lysande stil och man ser ut att fortsätta ånga på mot titeln. Man har 3-0 i matcher och den största motståndaren tror jag man själva är, att man redan nu tror det är klart. Man måste göra ett stenhårt jobb i 60 minuter även denna match, det är vad som krävs.
Vad kan vi konstatera om matchserien hittills? Jo, att stjärnorna levererar. Biryukov och Shevchenko ser riktigt heta ut, PP specialisten Nazarevich fortsätter producera i spelformen och Kulagin som varit med tio matcher nu, står på 8+3, och där har man också en sylvass målskytt.

Ser man till att hålla ihop defensiven så kommer lägena också komma framåt, och då finns det spelare i laget som inte behöver mer än en chans, och jag tror gästerna löser avancemanget här!

Speltips: 2 och jag investerar 3u //TT

This is the stats tab
This is the post tip