Det fortsätter att spelas många hockeymatcher i Ryssland just nu och idag är inget undantag. Vi bjuds på mängder av matcher från de olika ligorna och jag har kikat på Reaktor - Ladya där jag tycker hemmalaget ska ha kanonchans att vinna matchen.

Reaktor är ett lag som trivs bra på hemmaplan. 32 av de 47 poängen man tagit har kommit i sin egen borg och man har en fin målskillnad på 56-29.
Igår möttes lagen och då var det Reaktor som vann med hela 8-3. I laget hittar vi offensiva vapen i form av Khafizov som hade show i förra matchen. Men det finns absolut fler spelare i laget som har det där lilla extra, som gästerna inte riktigt har.

Ladya öppnade matchen senast med att lite överraskande ta ledningen tidigt i matchen, och det målet kom i boxplay. Sedan var det dags för Reaktor att lägga i gasen och man spurtade ifrån och hade 6-2.
På bortaplan trivs man inte alls bra, och man har vunnit fem av 15 matcher. Stora boven i bortaspelet är att man släpper in alldeles för mycket mål, hela 60 stycken.
Man plockar lite segrar här och var men oftast vinner man inte flera matcher i rad, och truppen känns begränsad.

Att möta Reaktor igen när man vet att man fick storpisk igår tror jag kan påverka bortalaget, och man kanske blir lite försiktiga i matchen, samtidigt som Reaktor kommer köra på som alltid på hemmaplan.

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip