Vi bjuds på ett intressant möte i AHL ikväll, där Toronto Marlies återigen gästas av Syracuse Crunch då lagen möttes så sent som igår, där hemmalaget drog det längsta strået. Blir det samma utgång igen? Det tror jag.

Toronto Marlies har riktigt fin form just nu och efter de 16 matcher man hunnit spela har man vunnit tolv. Nämnvärt är att inga av matcherna har gått till övertid, då samtliga varit avgjorda efter 60 minuter.
Man kommer till matchen med sex segrar på de sju senaste matcherna, och självförtroendet lär vara kvar på topp. I senaste matchen när man vann med 2-1 var det Andreas Johnsson som var den stora frontfiguren med sina två poäng där även Kasperi Kapanen stod för ett mål.
I laget finner vi flera svenskar i form av Johnsson, Timashov, Rosen och Liljegren.

Syracuse Crunch förlorade med uddamålet senast mot just Toronto Marlies, och just förluster har det blivit gott om hittills. Man har fyra segrar på 15 matcher, och det är framförallt bortaspelet som varit riktigt svagt med en seger på åtta försök. Formen är ingen höjdare heller och fem förluster de sex senaste inger inte respekt, vilket hade varit bra att ha i en sådan här tuff match.
I laget hittar vi Conacher, en bra spelare för denna ligan, och en av lagets bästa spelare, där vi också återfinner Erik Condra.

Varken form eller klass talar för gästerna, så hur ska man då kunna utmana ett ruggigt formstarkt hemmalag? Jag tror det är omöjligt och jag litar att hemmalaget löser biffen.

Speltips: 1 hcp -1 AH vilket betyder att vi får insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst om man vinner med minst två mål, och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip