Vancouver Canucks - St Louis Blues

Goalies: Markström (probable) vs Allen (probable)

Vancouver Canucks har spelat helt okej efter de förväntningar laget haft på sig inför säsongen. Man är 9-8-2 denna säsong där man stått för ett par starka insatser. Laget styrka har varit att man inte tycks bry sig om man spelar hemma eller borta utan spelar samma spel på vardera ställe. Man har 2 vinster de senaste 5 matcherna, men senast föll man mot Vegas Golden Knights med 5-2. En match där Canucks var stora favoriter enligt bolagen, men som jag synade då jag ansåg det vara en betydligt jämnare match än så vilket också visades. Vegas var det bättre laget över 60 min och vann väldigt välförtjänt.

St Louis Blues är i en annan nivå än då andra lagen i ligan. Just nu är det Blues tillsammans med Tampa Bay som sticker ut och spelar i en egen liga sett till var man ser på isen och vinnarmentalitet. Blues öser just nu och har ett fint record på 14-5-1 och med det toppar man Western Conference. Laget är 7-3-0 senaste 10 matcherna och senast tog man en fin vinst borta mot Edmonton Oilers där man vann med klara 4-1.

Inför nattens match tycker jag vi har en klar favorit på papperet trots bortais. Canucks som jag sa spelar lika på hemmais och borta och det gör att jag tycker att vi kan bortgå hemmaisfördelen lite. Blues är riktigt bra just och laget är i harmoni. På papperet är man bra mycket bredare än Canucks och formen talar också gott. Historiskt sett har Blues vunnit de 5/6 senaste inbördes mötena och jag tror man utökar den i natt.

Jag spelar därför

Match: Vancouver Canucks - St Louis Blues
Spel: 2 money line
Odds: 1.72
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip