Speltips

Speltips Leeds - Watford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-03-31 16:00 Spela här

Speltips Leeds - Watford
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.90 Speltips: Ö 2.5 mål
2012-03-31 16:00 Leeds - Watford Ö 2.5 mål 1.90 master

Känns som ett bra spel på förhand då oddset är en aning för högt.
Efter Leeds 0-1 seger senast borta mot Millwall har laget nu en liten chans till att kunna gå upp till PL. Men chansen är väldigt liten. Man måste få hjälp av andra lag samtidigt som man måste vinna mer än hälften av matcherna som är kvar, vilket kommer att vara svårt. Leeds blandar och ger - och det har de gjort hela säsongen. Vann som sagt senast 0-1 borta mot Millwall, och omgången innan dess förlorade man med 3-7 i en otrolig match mot Nottingham. Man vet aldrig var man har detta Leeds.
Watford befinner sig i ingenmansland och har ingenting att spela för, har ändå en bra form då man inte förlorat på ett tag.
Leeds har som sagt en liten chans till möjlig uppflyttning, så jag tror att de kommer att ge järnet och ösa på framåt från minut ett. Watford har ingenting att spela för och det har lett till att de har spelat ganska öppna matcher.
Nyckeln till att detta spel ska sitta är effektivitet.
Leeds är ibland otroligt effektiva för att nästa match vara ineffektiva. Men man får hoppas på ett effektivt Leeds, då lär det göras mål flera gånger om.
3-7 mot Nottingham är verkligen inte bra - defensiven kan alltså ibland vara under all kritik. Watford har inga dåliga anfallare så jag tror att de gör minst ett mål. Leeds kommer å andra sidan göra nog minst två då dem med all sannolikhet kommer att ösa på framåt från första början. Var så säkra på att det blir en öppen match!

1.90 tycker jag är alldeles för bra så jag hugger till direkt!

/Rygga på egen risk!

master - 31 Mars, 2012, 01:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!